Hjemmekontoret: Det bedste headset til onlinemøder og samtaler

Mange bliver i disse tider sendt hjem i karantæne og skal derfor lige pludselig have et hjemmekontor op at stå. Har du mange kald med kunder, eller onlinemøder med dine kolleger får du hurtigt behov for at kunne føre en samtale i ordentlig kvalitet. Du får her en hurtig præsentation af de bedste produkter, der er på markedet.

Corona: Headset er mangelvare

I disse triste coronatider er der kommet et stort boom af folk, der har behov for at kunne arbejde hjemmefra. Det betyder desværre også, at mange headset-producenter har fået solgt ud af deres lagre og på grund af krisen kan der være lange leveringstider.

Derfor har vi samlet en liste over de bedste løsninger, som ikke blot kan bruges nu og her derhjemme, men også når du kommer tilbage på kontoret. Herunder kan du se de produkter vi har på lager, der kan leveres hurtigt.

TRÅDLØSE HEADSET

Jabra Evolve 75 MS

Jabra Evolve 75 MS er et lækkert Bluetooth headset med op til 15 timers taletid på en opladning. Det har indbygget støjreducerende ANC-teknologi dæmper baggrunds lyd, hvis folk f.eks. taler i baggrunden. Mikrofonen er ligeledes god til at fjerne støj, så du går klart og tydeligt igennem til din kunde.

Dette headset fås med og uden headset holder, hvori din Jabra Evolve 75 kan oplades.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende, musik, netradio og film

Forbindelse: Bluetooth til mobil, Bluetooth til computer (USB Bluetooth adapter medfølger)

Køb Jabra Evolve 75 MS med headset holder

Køb Jabra Evolve 75 MS uden headset holder

 

Plantronics Voyager Focus MS

Plantronics Voyager Focus MS er et yderst behageligt Bluetooth headset med op til 12 timers taletid på en opladning. Der er indbygget støjreducerende ANC-teknologi, som fjerner baggrundsstøj, og giver dig fokus på dit arbejde. Mikrofonen er ligeledes god til at fjerne støj, så du går klart og tydeligt igennem til din kunde.

Dette headset fås med og uden headset holder, hvori din Plantronics Voyager Focus kan oplades.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende, musik, netradio og film.

Forbindelse: Bluetooth til mobil, Bluetooth til computer (USB Bluetooth adapter medfølger)

Køb Plantronics Voyager Focus MS med headset holder her

Køb Plantronics Voyager Focus MS uden headset holder her

 

Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics Voyager 8200 er et trådløst Bluetooth headset, hvor højttalerne lukker helt om ørerne, så du får ekstra god støjreduktion. Det tilbyder op til 20 timers taletid, så det kan sagtens klare en lang og travl dag på telefonen. Voyager 8200 fås i hvid og sort farve.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende, musik, netradio og film

Forbindelse: Bluetooth til mobil, Bluetooth til computer (USB Bluetooth adapter medfølger)

Køb Plantronics Voyager 8200 - Sort her

Køb Plantronics Voyager 8200 - Hvid her

 

Jabra Evolve 65 MS

Jabra Evolve 65 MS Stereo er et af markedets mest populære Bluetooth headset til erhverv. Det giver dig op til 10 timers taletid og kan bruges både til din mobil og computer. Det sidder let på hovedet og har en støjreducerende mikrofon.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende.

Forbindelse: Bluetooth til mobil, Bluetooth til computer (USB Bluetooth adapter medfølger)

Køb Jabra Evolve 65 MS Stereo her

 

KABLET HEADSET

Plantronics Blackwire 725-M

Plantronics Blackwire 725-M er et enkelt USB-headset til computer, som er udført i et behageligt materiale med bløde hovedstøtte og ørepuder. Dette Plantronics headset har indbygget ANC teknologi, som aktivt dæmper for baggrundsstøj. Det samme gør sig gældende for mikrofonen, som sørger for at fjerne baggrundsstøj, hvis der f.eks. er andre, der står i samme lokale og snakker.

 Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende.

Forbindelse: USB til PC og Mac.

Køb Plantronics Blackwire 725-M her

 

Jabra Evolve 40 MS

Jabra Evolve 40 MS Stereo er et yderst populært kablet headset, som gør det meget enkelt for brugeren at foretage kald både på smartphone og computer. Det har en rigtig god mikrofon, som får dig til at gå højt og tydeligt igennem uanset om du taler i mobil eller har møde på Skype.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende.

Forbindelse: 3.5 mm jack til mobiltelefon og USB til computer.

Køb Jabra Evolve 40 MS Stereo her

 

SPEAKERPHONE

Jabra Speak 510 MS

Jabra Speak 410 & 510 er mødehøjttalere med indbyggede mikrofoner i elegant design, der giver dig mulighed for at føre samtaler på din telefon og holde møder på din laptop, hvis du ikke har lyst til at sidde med headset på hovedet. De kan begge nemt kobles til din computer med USB og Speak 510 har også indbygget Bluetooth, så du kan anvende den sammen med din telefon.

Anbefales til: Samtaler, Skype møder og lignende.

Forbindelse: Begge har USB til PC & Mac, Speak 510 har også Bluetooth til mobiltelefon.

Køb Jabra Speak 410 MS her

Køb Jabra Speak 510 MS her© Zinuss.