In-ear, on-ear, over-ear headset – Hvad passer dig bedst?
In-ear, on-ear, over-ear headset - en guide
Hovedtelefoner og headset kommer efterhånden i alle tænkelige designs og former. Alt lige fra et lille, usynligt ørestykke, der får dig til at ligne en spion, til store ørepuder, du placerer over dine ører som et ekstra sæt ørevarmere med indbygget musik. Og alt det midt imellem, inklusive headset med katteører og indbygget RGB-lys.
At kalde det mange valgmuligheder ville næsten være en underdrivelse, for udvalget af headset og høretelefoner er næsten uendeligt. Vi vil derfor gerne være behjælpelige med vores viden og koge det ned til tre typer, så du kan bevare en smule overblik. For det vigtigste at tage stilling til ved et headset er, om du vil have det i øret eller uden på øret.
Inde i øret kaldes i daglig tale in-ear, og uden på øret kan deles op i mellemstore headset, som sidder direkte på øret, on-ear, og de helt store hørebøffer, som sidder rundt om, over-ear eller også kaldet around-ear.
Vi forklarer nærmere her, hvad forskellene gør for komforten og lydkvaliteten, og hvad du videre skal være opmærksom på.
Eller du kan skippe halvdelen og læse specifikt om in-ear her, on-ear her eller over-ear her.
Hvilken bærestil passer dig bedst?
Når du vælger dit headset i junglen af muligheder, er det første oplagte spørgsmål, hvad du skal bruge det til. Hvis du ofte er på farten, træner, hviler på sofaen, spiller computerspil eller har en travl arbejdshverdag på et larmende kontor, så er behovene og løsningerne selvfølgelig meget forskellige.
Valgmulighederne af headset er mange og ofte eksistentielle, på linje med at skulle vælge mellem cocktails & drømme eller massage.
Er du en ægte HiFi-fan, der kræver naturtro lyd i højkvalitet for at lytte til musik og afskærme dig fra omverdenen? Eller skal du bare skærme af for støjen omkring dig, når du skal fokusere på dine opgaver? Taler du meget i telefon og har brug for aflastning for dine skuldre og kunne bruge en bedre mikrofonlyd? Eller har du brug for et let og fleksibelt headset, der også kan følge med, når du udnytter din sundhedstime til en power-walk eller en tur i fitnesscentret?
Valget af headset skal først og fremmest svare til det, du vil bruge det til. Men valget er ikke altid helt oplagt, for i dag findes der f.eks. in-ear headsets med fantastisk lyd, som er velegnede til spil og musik, og store tunge over-ear headsets der kan blive din bedste ven på lange flyvninger.
Så for at hjælpe giver vi en lidt mere grundig gennemgang af dine valgmuligheder: in-ear, on-ear og over-ear.
Vi viser også eksempler på nogle af de bedste headset, vi har i vores sortiment i de forekellige bærestile til diverse formål. Der findes selvfølgelig mange muligheder derude, og vi ønsker dig en god rejse udi at finde lige netop din favorit!
Men følg med her, for NU lover vi action:
In-ear headset
Hvis du gerne vil have at lyden strømmer lige ind i dine ører, eller du er til det let nedpakkelige, transportable og diskrete øreguf, skal du nok skærpe opmærksomheden lige nu.
In-ears er de minimale ørepropper og øresnegle, du ser mange af dine medmennesker rende rundt med i gadebilledet. De er ofte så små, at du kan sætte dem fast inde i øret uden nogen støtte udefra, og derfor er de nemme at lægge i lommen eller i tasken, når du ikke bruger dem. Derfor er de også populære at tage med på gaden i en fart, også fordi de næsten alle kan sluttes til mobiltelefonen, enten via 3,5 mm jack eller Bluetooth.
Typer af in-ear
Der findes i princippet to slags in-ears: Øretelefoner kaldet ”earbuds”, som er et stykke hård plast, der sidder uden på øregangen, og det man kan kalde ”rigtige” in-ears, som har en gummiprop, du sætter ind i øregangen.
De rigtige in-ears begynder efterhånden at blive de mest populære headset på markedet, hvor vi ser mindre til de earbud øretelefoner, som er en omgang hård plast. Det er der en god grund til. De har oftest både den bedste lyd og komfort, og de lukker støjen fra omverdenen bedre ude. De koster også som regel en smule mere, men vi er i Danmark heldigvis i den situation, at de fleste af os kan give de ekstra par hundrede kroner for den bedre oplevelse.
En anden populær variant er ørekrogen, som du sætter om bag øret. Den forstørrer som oftest headsettet med mange hundrede procent, men hvor du mister noget i moderne minimalisme og diskret udseende, vinder du en del mere på stabiliteten. Ørekroge er ganske enkelt usammenligneligt det bedste til at få headsettet til at blive siddende! Derfor har mange fitness headset lige netop dette udseende, for det er svært for et lille elektronisk apparat ikke at give op, når du laver 170 sprællemænd på under to minutter.
Nogle varianter af in-ears har det, vi populært kan kalde vinger – små vedhæng på ørestykket, der sidder op imod det ydre øre og spænder høretelefonen fast. Det kan man f.eks. finde på mange Bluetooth headset til telefonsamtaler, som sidder i et øre. Visse fitness headsets har også denne vinge, hvis du ikke ønsker ørekrogen
Til sidst er der også muligheder for at smide ledningen og gå trådløst. Flere producenter er gået ind i kampen om kunderne og har udviklet et koncept, de kalder ”true wireless”. Det betyder, at høretelefonerne er reduceret ned til to små høreapparatlignende stykker, du sætter ind i ørerne. Der er ingen ledninger overhovedet, hvilket er tiltalende for mange.
Læs også: Trådløst headset: Er Bluetooth altid det rigtige?
De seneste år kommet en ny type in-ears på markedet, kaldet neckband headsets eller neckbuds. De har en lille nakkebøjle, som gemmer på aktiv støjreduktion og ekstra hardware til at behandle lyd i både høretelefoner og mikrofon. Du har derfor en ganske fortræffelig kvalitet i både musik og samtaler, hvor det eneste kompromis er, at du skal have en lille bøjle om nakken.
Fordele og ulemper
In-ears er som før beskrevet først og fremmest diskrete og uhørt nemme at pakke ned og tage op i et snuptag. Du skal bare være forberedt på, at kluddermor kan forekomme! Med mindre at du selvfølgelig går planken ud med trådløst design og investerer i et sæt ”true wireless” høretelefoner.
For at din oplevelse bliver helt som det, du har betalt for, skal du dog være meget opmærksom på pasformen. Der er nogle ting, du kan tage højde for, så du undgår de værste blundere, vi vender tilbage til disse senere.
En af de hyppigste klager fra brugere af in-ears er komforten. Det er meget almindeligt, at man får ondt i ørerne efter et stykke tid. Med mindre du finder nogen, der virkelig passer, kan det godt blive en træg oplevelse efter et par timer, så de egner sig bedst til kort tids brug ad gangen.
En sidste ting er hygiejnen. Ørekanalen er et varmt og fugtigt sted med masser af skønne vækstbetingelser for alskens mikrobielle livsformer, hvis de bare får lov. En in-ear høretelefon er et fremmedelement, du stikker ind i øregangen, og de kan tage alting med sig fra tasken, lommen eller bordet. Det kan blive en beskidt oplevelse, hvis du ikke sørger for at rense dem. Ørevoks, døde hudceller, bakterier og sågar svamp kan blive et problem, hvis du er i den rigtigt uheldige ende. Så sørg for god ordens skyld at give dem en desinfektion i ny og næ!
Hvad skal du kigge efter?
Hvis du køber en ny mobiltelefon, får du ofte et sæt earbuds med i pakken. Vi vil næsten anbefale dig at lægge dem ned i skuffen fra start, med mindre du enten er komplet ligeglad med lydkvalitet, eller du har et budget, der svarer til dit månedlige forbrug af tandstikker. Earbuds er sjælden komfortable, så de gør ondt efter kort tids brug, og lyden kan for at sige det mildt være tvivlsom.
Ligegyldig hvor billig denne model er, skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang, før du putter den i ørerne.
Det gælder helt særligt for in-ears, at lyd, komfort og støjreduktion hænger uløseligt sammen. Det skyldes, at du med en perfekt pasform effektivt lukker af for luften udefra. Der er ingen larm fra omgivelserne, som passerer rundt om øreproppen, og energien i lydbølgerne bliver ikke tabt ud i omverdenen. Derfor vil du med den perfekte pasform få en helt anden oplevelse af kvalitet, hvor derimod selv dyre in-ears kan lyde som billigt bras, hvis de ikke sidder ordentligt.
En perfekt pasform betyder yderligere, at du faktisk ikke behøver at spille musik så højt, og du derfor ikke risikerer at skade din hørelse. Ligesom at en skarp kniv betyder færre ulykker end en sløv, vil et in-ear headset med god pasform sænke risikoen for høreskader væsentligt, simpelthen fordi du vil have en tendens til at spille musikken lavere.
Når du køber in-ears, vil vi derfor råde dig til, at du går efter headsets med muligheder for forskellige størrelser ørepropper. Det er nemlig sjældent muligt at prøve dem ad, også i en fysisk butik. Det skyldes hygiejnespørgsmål – når du først har haft det inde i øret, er det dit for evigt. Der er ingen, som gider at dele ørevoks!
Hvis øretelefonerne ikke leveres med flere størrelser gummipropper, eller de sidder fast på andre måder, er det vigtigt, at du læser andre menneskers oplevelser på nettet. Er der mange, som klager over underlig lyd, at de gør ondt, eller at de falder ud? Så er der også en risiko for, at de vil gøre det for dig. Hvis folk til gengæld ikke kommer ind på det generelt, kan du være mere tryg ved dit køb.
In-ear − Musik
Hvis du er til musik på farten, vælg et par hi-fi in-ears med gummiprop, og lad være med at gå på kompromis med prisen. Langt de fleste in-ears kommer måske ikke til at give dig den allersidste topkvalitet i detaljerne til dig, som er audiofil, men hvis du bare ønsker en god, fyldig lyd, dækker de behovet mere end rigeligt.
Hvis du vil have lidt motivation i form af svedige rytmer til din workout, burde du kraftigt overveje in-ears med ørekrog eller vinder, som er specielt lavet til fitness. De sidder bedre fast og er oftest mere resistente over for både vand, støv og knubs, så de rent faktisk holder til din træning.
Et eksempel på et in-ear headset til musik er:
In-ear − Samtaler
Hvis du til gengæld vil bruge et headset til dine mobilsamtaler på farten, og musik er ligegyldig for dig, kan du med fordel gå efter en øresnegl til det ene øre. Det er oftest her, du får de bedste resultater i samtalelyden, da de har en lille mikrofonarm, som bliver brugt til at gøre din stemme så tydelig og velklingende som mulig, mens vindstøj og cafespektakler bliver filtreret fra.
Et eksempel på et in-ear headset til samtaler er:
In-ear − Musik & Samtaler
Hvis du gerne vil lidt af det hele, kan det være værd at overveje et såkaldt neckband headset, som giver dig lidt af fordelene ved de større hørebøffer, såsom f.eks. aktiv støjreduktion, men hvor du fortsat nøjes med at have dem siddende i ørerne.
Men lav dit forarbejde ordentligt, inden du køber. Det er vores allervigtigste råd. Det kan nemlig være svært, hvis ikke umuligt, at prøve eller bytte et in-ear headset, da det fra første sekund det kommer i kontakt med ørekanalen bliver usælgeligt grundet hygiejnekrav.
Et eksempel på et in-ear headset til både musik og samtaler er:
On-ear headset
En anden mulighed er on-ear, hvor headsettet spiller lyd gennem ørepuder, der er placeret oven på ørerne. Disse headsets sidder stabilt, oftest på en hovedbøjle, og er for det meste lavet i bløde og komfortable materialer, såsom skum og kunstlæder.
Typer af on-ear
Der er ikke den helt store forskel i, hvordan on-ear sidder på ørerne. Nogle headsets er større end andre, og nogle materialer kan være mere luksuriøse end andre. Du vil oftest se, at ørepuderne er lavet af enten skum eller kunstlæder, hvor kunstlæderet er en smule dyrere, men også mere komfortabelt.
Der kan også være varianter af bærestile. Den mest almindelige måde at bære on-ears på er den velkendte hovedbøjle, som sidder oven på hovedet. Du kan dog også finde udvalg af både nakkebøjler, der er dig med sirlige frisurer eller hat, og endelig kan du også i få tilfælde finde on-ears, som sidder fast med en ørekrog bag øret.
Fordele og ulemper
Et on-ear headset slipper en lille smule baggrundsstøj igennem, så du ikke føler dig helt isoleret fra omverdenen. Det passer derfor godt i et miljø, der ikke støjer så meget, at du gerne afbryder al kontakt, f.eks. på et stille kontor. Du kan dog heller ikke forvente, at de vil lukke effektivt af, så hvis det er støjreduktion på den store klinge, du er på udkig efter, foreslår vi, du springer ned til over-ear.
On-ear headsets af god kvalitet er designet til ikke at presse for hårdt på ørerne, da et sådant tryk ville blive uudholdeligt efter en lang arbejdsdag. Du kan dog godt få lidt af et problem, hvis du bruger ørestikker, da headsettet kan risikere at trykke den spidse metalpind lige ind i øret. Det er direkte ubehageligt fra første sekund. Du kan dog undgå dette ved at vælge et headset med små ørepuder, eller et af skum, da det er et mere fleksibelt materiale end kunstlæder.
On-ear headsets kan muligvis blive en smule besværlige, hvis din ansigts- og øreudsmykning ligner dette. Her ville vi nok foreslå et trådløst in-ear. Luis Antonio Aguero, tidligere verdensrekordholder i ansigtspiercinger. Kilde
For dig, som ikke bærer øreringe, har on-ears en kæmpe fordel i deres mindre design, særligt i forhold til over-ear høretelefoner. Det er den bedre luftgennemstrømning, du får til ørerne. Derfor vil de sjældent føles særligt varme, heller ikke hvis du har dem på i flere timer ad gangen.
Hvad skal du kigge efter?
On-ears er til dig, der helst ikke vil have et fremmedelement ind i ørerne, men stadig foretrækker det minimale design og den lette mobilitet i dit headset. De fylder ikke alverden, de er nemme at pakke ned, og der er ofte tænkt en del over udseendet, så du ikke ligner en rummand, når du har dem på ørerne, som kan være tilfældet med de større over-ear headset.
Den største forskel ved on-ears ligger i, om de er beregnet til musik eller til telefonsamtaler. For hvis du skal bruge headsettet til samtaler, kommer du ikke udenom at anvende en mikrofonarm, som placerer mikrofonen foran munden på dig. Og særligt hvad angår on-ear headsets er der ikke noget stort overlap mellem modeller, som er gode til musik, og de som er gode til samtaler. Det er vanskeligt at få begge dele, derfor skal du være opmærksom på, hvad du har mest behov for.
Du skal også overveje, om du foretrækker, at du kan lukke lidt af lyden ude. Da materialernes støjreduktion ikke er så kraftige i et on-ear, kan det være en ide at lede efter en model, der giver dig mulighed for at slå en aktiv støjreduktion til. De koster typisk en smule mere, da teknologien ikke er gratis at lægge ind i høretelefonerne, men til gengæld får du en stor hjælp til at lukke af for noget af den støj, ørepuderne ikke tager.
On-ear − Musik
Du er ikke så afhængig af en ideel pasform for at få den perfekte lyd igennem, og hvis du har tendens til at få ondt i ørerne af in-ears, vil vi klart anbefale et sæt on-ear høretelefoner. De er som sagt oftest ganske mobile, men de fylder naturligvis stadig en del mere end in-ears, som du kan proppe i lommen.
On-ears lider bestemt ikke af dårlig lyd, modsat hvad en del tror. Lydkvaliteten afhænger altid af producentens dygtighed og budget til at konstruere mekanikken bag, og årsagen til dårlig on-ear lyd i manges høretelefoner er, at man går efter de billigere modeller. Men hvis du gør dit forarbejde og undersøger tingene hjemmefra, kan du få en rig og naturtro lyd for rimelige penge. Derfor er on-ears et godt sæt høretelefoner til den daglige underholdning, både derhjemme, i toget og på kontoret.
Et eksempel på et on-ear headset til musik er:
On-ear − Samtaler
Langt de fleste tænker på on-ears, når de hører ordet headset. Udvalget af modeller til samtalebrug er stort, og du får mange varianter fra det decideret billige til topprofessionelle modeller med exceptionel samtalekvalitet.
Fælles for on-ear headsets er mikrofonarmen, som får mange til kun at bruge dem til kontorbrug, hvilket er forståeligt nok. Derfor er de fleste headsets af denne type også indrettet specialiseret til samtalebrug, hvor høretelefonerne er indrettet specifikt til at gengive stemmer over telefonen.
Men on-ears er behagelige at have på i mange timer, og de er lette at tage af og på. De er derfor perfekte til kontorer, call centre, eller hvis du bare sidder derhjemme og ønsker at skype med en bedre lydkvalitet end den indbyggede computermikrofon.
Tænk over, hvad du skal bruge dit headset til. Ønsker du stor rækkevidde, kan vi anbefale, at du kigger efter et trådløst DECT-headset. Disse ligger til gengæld oppe i den høje ende af prisskalaen, og derfor kan et ledningsheadset være det rigtigt, hvis du alligevel sidder ved computeren eller telefonen.
Et eksempel på et on-ear headset til samtaler er:
On-ear − Musik & Samtaler
Der er som sagt få muligheder til dig, som gerne vil have god musik- og samtalelyd, men de findes. De har dog alle en mikrofonarm, som du kan slå op, men den følger med overalt, også i bussen.
Men både Jabra og Plantronics har lavet kontorheadset med Hi-Fi-lyd, som giver en glimrende musikgengivelse. Nogle af dem er endda trådløse, så du også kan slutte dem til mobilen. Derfor kan du uden problemer bruge dem som høretelefoner, mens du arbejder, så du få slået lidt at støjen fra omgivelserne fra.
Et eksempel på et on-ear headset til både musik og samtaler er:
Over-ear headset
Over-ear headsets, også kaldet around-ears, eller simpelthen hørebøffer på dansk, har en større overflade, hvor ørepuderne sidder rundt om øret. Dette gør, at de har plads til større lydenheder, der giver dem potentialet til at spille et bedre og bredere spektrum i musikken. Det kan skabe et perfekt miljø for detaljerede og farverige lydbilleder. De mest populære eksempler på over-ear høretelefoner og headset er også til high-end musik studiebrug og computerspil.
Typer af over-ear
Over-ears kan inddeles i to hovedkategorier, som kommer an på, hvordan beklædningen er: Closed-back, hvor bagbeklædningen er lukket og holder lyden fra omverdenen ude, og open-back, som åbner op til omverdenen.
De fleste høretelefoner, du støder på er closed-back, og det skyldes at de fleste af os ønsker den effektive isolation, de yder. Nogle modeller bruger også ANC-teknologi til at fjerne den omgivende støj næsten helt. Mange er lavet med specielle materialer, der absorberer lyde, hvor du straks bemærker, hvordan omverdenen forsvinder, når du tager et lydtæt over-ear headset på.
Læs også: Støjreducerende hovedtelefoner og headset: En guide
Open-back er oftest høretelefoner, du bruger derhjemme, og hvor du er alene. De lukker nemlig en god portion lyd ud i omgivelserne, så alle kan følge med i din musiksmag. Dette skyldes, at de er konstrueret til at give dig en rumfornemmelse, når du sætter musik på.
Fordele og ulemper
Over-ears har de rigtige forudsætninger for at gengive musik fantastisk rigt, men det har en omkostning for størrelsen og mobiliteten. De fleste er nogle store klodser, for at sige det på dagligdagssprog, og de kan godt sidde tungt på hovedet.
Mange oplever, at de kan være trykkende at have på hovedet i mange timer i streg, særligt fordi vægten af dem presser, og at der nemt kan opstå en hel del fugtig varme inde under ørekopperne. Dette gælder især closed-back designet, som lukker af for ventilationen, så du ikke kan komme af med kropsvarmen.
De største over-ear headset kan nemt veje 10 bananer.
Hovedtelefonerne er ikke nemme at få plads til i rejsetasken, men til gengæld får du ikke nogen bedre afskærmning for støj derude, særligt hvis du investerer i et par med aktiv støjreduktion. Støjreduktionen generelt varierer enormt fra model til model, men de bedste høretelefoner lukker af for stort set al larm, også den konstante brummen fra flymotorer.
Hvis du bare skal lytte til musik derhjemme, kan du overveje at kigge efter et sæt open-back. Disse er dog særdeles uegnede til at tage med ud i byen, da de for det første spiller næsten lige så højt ud mod omverdenen, som de gør mod dine ører. Desuden gør det åbne design, at de er mere modtagelige over for fugt udefra, som kan gå ind og ødelægge elektronikken. De er derfor som et sæt dyre ruskindssko: Hold dem langt væk fra regnvejr!
Hvad skal du kigge efter
Hvis du lytter meget til musik og søger efter et headset med rigtig god lydkvalitet og pasform, er et headset der dækker dine ører det absolut bedste valg. De er lidt større og vejer lidt mere end on-ear, men du får førsteklasses lyd, der topper alt andet. Derudover sidder de meget på hovedet. Så hvis du er en musikelsker, der prioriterer lyden, og du vil afskærme dig selv fra et larmende kontor, så det er et indlysende valg.
For at isolere dig selv rent lydmæssig, sørg for at finde et headset med aktiv støjreduktion. Der er flere teknologier, og de bedste af dem koster en del, men er til gengæld det mere effektive. Hvis du finder et headset, der reklamerer med Hybrid ANC, kan du forvente en ganske effektiv reduktion i al baggrundsstøj.
Hvis du er på udkig efter et headset til gaming, skal du være særligt opmærksom på mikrofonen. Mange gaming headset producenter laver høretelefoner med en god levende lyd, men mikrofonerne har ifølge mange erfarne gamere en tendens til at underpræstere. Desuden er surround sound en god egenskab i et gaming headset.
Over-ear − Musik
Vær opmærksom på de to typer høretelefoner. Hvis du skal bruge dine høretelefoner derhjemme, og du ikke er bange for at genere katten, vil vi klart anbefale dig at kigge efter et sæt med open-back. For det første ventilerer de bedre, så der ikke opbygges så meget varme ved dine ører. Rumfornemmelsen i musikken er noget mere naturtro, end hvad du oplever med andre typer høretelefoner.
Closed-back giver dig ikke den samme rumfornemmelse, men er til gengæld noget bedre at tage med på farten. De er noget mindre transportable end on-ears, men hvis du gerne vil have kombinationen mellem fremragende musikgengivelse og støjreduktion, anbefaler vi dig denne type høretelefonfer.
Et eksempel på et over-ear headset til musik er:
Over-ear − Samtaler
Over-ear headsets til telefoni er oftest closed-back, da de alle fokuserer en del på støjreduktion. Disse typer headset er meget brugt i støjende kontormiljøer, hvor du risikerer at miste koncentrationen grundet konstant larm og forstyrrelser. De fungerer næsten som en slagt høreværn.
Derfor er der også sparet på visse mikrofonteknologier i nogle af disse headset, og af den grund er det vigtigt at læse anmeldelser af samtalekvaliteten, eller eventuelt spørge eksperterne, inden du køber. Men hvis du investerer i et stort headset med mikrofonarm, er du ganske sikker på en god samtalekvalitet.
Et eksempel på et over-ear headset til samtaler er:
Over-ear − Musik & Samtaler
Der er de seneste år begyndt at komme et par headset ud, som eksperimenterer med at smide mikrofonarmen totalt, men uden at miste kvaliteten i mikrofonerne. Dette kan efterhånden lade sig gøre, fordi computerkraften og algoritmerne til at fjerne uønskede lyde bliver bedre og bedre.
Sennheiser og Plantronics er kommet ud med et bud hver, som begge lover professionel samtalekvalitet på trods af en mistet mikrofonarm. Det er kun et spørgsmål om tid, før flere kommer med et bud på deres, da potentialet for et headset af denne slags er stort. Du har nemlig pludselig en enhed, du både kan bruge privat og på arbejdet, hvilket mikrofonarmen ofte sætter en stopper for. Headset om dagen, høretelefoner om natten!
Et eksempel på et over-ear headset til både musik og samtaler er:
Konklusion
Så nu er du forhåbentlig en smule tættere på, hvilken slags headset du skal have? Det er selvfølgelig stadig ikke helt nemt, og nogle gange skal du enten gå på kompromis eller bare have nogle forskellige headset at vælge imellem, alt efter hvad du skal bruge dem til.
Derfor er vores anbefaling, at du har et godt on-ear headset på arbejdet med en stærk mikrofon. Og så et in ear-headset af god kvalitet, som du tager med på farten. Og et sæt over-ear høretelefoner i exceptionel kvalitet til hjemmebiografen.
Men vi sælger jo selvfølgelig også headset, så det er måske ikke et helt overraskende råd!