Konferenceudstyr

Det rigtige konferenceudstyr danner grobund for en god dialog, når du skal tale med kunder eller kolleger over telefon. Hvad enten du holder telefonmøde en-til-en fra kontoret eller videokonference fra mødelokalet med op til 20 deltagere i begge ender.

Zinuss fører kun det bedste udstyr til din professionelle kommunikation fra de allerstærkeste brands: Konftel, Polycom, Plantronics, Jabra, Sennheiser, Logitech og Microsoft.

Hvad enten du er på udkig efter en konferencetelefon eller speakerphone til telefonsamtalen, webcams til videotransmission eller en samlet løsning med både lyd og video til videokonferencer, garanterer vi for kvaliteten i vores udvalg.


Konferencetelefoner

 

KonferencetelefonSpeakerphone PCKonferencetelefon Skype for BusinessKonferencetelefon til fastnet

 

 


Webcams

 

WebcamWebkamera til Skype for Business

 

 


Videokonferenceudstyr

 

VidoekonferenceudstyrVidoekonference udstyr til Skype for Business

 

 


 

 

 

 

 


 

Hvorfor en konferencetelefon?

I den moderne forretning ønsker vi oftest at bruge tid og penge så effektivt som muligt. Det kan være vanskeligt at mødes ansigt til ansigt med kunder og kolleger, og nogle gange sætter en simpel telefonsamtale for mange begrænsninger. Hvad hvis vi skal tale flere end to sammen?

Med en konferencetelefon kan folk holde møder over telefonen uden at skulle tænke på hverken afstand eller rejseomkostninger. I ringer hinanden op med et konferenceopkald i stedet. Det er ganske nemt, og det sikrer en højere effektivitet, når I skal koordinere sammen over større afstande.

Det betyder, at I kan være mere fleksible i jeres arbejdsdag. Brug konferencetelefonen, når I har brug for at holde spontane møder på tværs af organisationen, eller når I akut skal være til rådighed for jeres vigtige kunder og samarbejdspartnere. Moderne forretningsudvikling handler om fleksibilitet og effektivitet, og en ordentlig konferencetelefon er afgørende i at imødegå disse behov.

Grupper kan mødes på tværs af kontorer, og konferencekald behøver ikke at være begrænset til to personer. Mange konferencetelefoner giver adgang til at være op til 20 personer i lokalet, hvor kraftige højttalere og mikrofoner sørger for, at alle deltager i diskussionen på lige fod.

Men først og fremmest sikrer de en god lyd i opkaldet. Lyden er vigtigere, end man forestiller sig, når et telefonmøde skal foregå effektiv og konstruktivt. Ideudveksling og dialog kun kan foregå i et miljø uden tvivl og frustrationer over dårligt signal og uforståelige samtaler.

Vi fører kun modeller fra producenter, som forstår dette, og derfor har alle konferencetelefoner i vores udvalg både kraftfulde højttalere og mikrofoner i højeste kvalitet, som reducerer både ekko, forvrængninger og baggrundsstøj fra samtalen.

 

Hvad er en speakerphone?

Mange ønsker at have hænderne fri, når de taler over telefon. Nogle vælger at bruge et headset, mens andre gerne vil have friheden til at kunne vandre rundt i lokalet, når de taler, og gerne vil undgå at skulle huske at tage headsettet af og på.

En speakerphone er en lille konferencetelefon, du hurtigt kan slutte til enten din PC eller din mobil, når du skal foretage og besvare opkald. Den sender lyden ud i lokalet, hvor du sidder, så du kan tale i den, som du ville tale med enhver person, der var fysisk til stede i lokalet. Det betyder, at du naturligt kan samle tankerne om det, du siger, på linje med en almindelig samtale, i stedet for at finde dig i begrænsningerne i telefonsamtalen.

Du kan nemt tage din speakerphone med dig, når du er på farten. Så kan du bruge den på alt fra kontoret til hotelværelset på forretningsrejsen. Du vil også kunne invitere et par kolleger med i samtalen i lokalet, da produkterne er af høj kvalitet og opfanger alle relevante stemmer inden for et par meters afstand.

 

Skal jeg bruge et webcam?

Det kan være afgørende at skabe en god relation med dine kontakter, også når der er stor afstand imellem jer. Det kan være svært at lære en kollega eller kunde ordentligt at kende, hvis du ikke har indtrykket af, hvordan vedkommende ser ud, og hvordan kropssproget er. Det gælder al menneskelig kontakt.

Med et godt webkamera kan du lave telefonsamtalen om til et videomøde i høj kvalitet. Det gør enhver kommunikation nemmere og mere effektiv, når du vil have dine budskaber igennem. Gode webcams til professionelt brug giver dig alle en god opløsning i billedet, automatisk fokus og en optisk zoom, så du kan stille skarpt på det relevante.

Du har mulighed for at hurtigt at foretage møder, demonstrationer og præsentationer uden at skulle booke en flybillet, og hvis du bruger video til telefonkonferencer med flere personer til stede, vil alle vide, hvem der taler og hvornår. Det skaber et både mere effektivt, fleksibel og personligt miljø, hvor I hurtigt kan mødes over store afstande.

 

Hvad skal jeg bruge til videokonference?

Du har brug for to ting for at foretage et videoopkald: En konferencetelefon og et webcam. Det er muligt at købe de to ting separat, men du kan også med fordel vælge at købe videokonferenceudstyr, som har både telefon og video i samme enhed. På denne måde sikrer du dig, at din hardware er kompatibel med hinanden, og du sparer både tid og penge ved en samlet løsning.

Det er ikke længere teknisk eller økonomisk vanskeligt at opsætte en videokonference i høj kvalitet. De fleste virksomheder har en god båndbredde på deres internet, og mange webcams og videotelefoner har indbyggede mekanismer, som minimerer filstørrelsen af videoerne, du streamer ud.

De fleste videotelefoner er integreret med de største softphones, så du nemt kan ringe ud og modtage opkald, hvor både lyd og billede automatisk bliver koblet til samtalen. På denne måde kan I holde virtuelle møder mellem flere grupper af mennesker på tværs af afstande, hvor dynamik og effektivitet bliver forbedret af den høje kvalitet i den digitale kommunikation gennem konferenceudstyret.

 

 

© Zinuss.