Jabra Evolve 75 MS med headset holder

1.870,00 kr. 1.496,00 kr.
Udsolgt
SKU
7599-832-199

Jabra Evolve 75 MS leverer en uovertruffen kvalitet inden for både telefoni, lyd, trådløs Bluetooth til både computer og mobil og effektiv støjreduktion. Med ANC slået til vil du opleve, at alle forstyrrende lyde omkring dig vil forsvinde, så du kan fokusere uforhindret på dit arbejde. Leveres med en praktisk headset holder.


Evolve 75 MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Dit effektive værn mod forstyrrelser
Jabra Evolve 75 MS yder det ultimative, når du har brug for at skulle koncentrere dig om dine vigtige opgaver på jobbet. Med effektiv aktiv støjreduktion, mikrofon i verdensklasse og trådløs Bluetooth med lang rækkevidde har du redskabet til at gøre din arbejdsdag både bedre og mere effektiv.

Headsettet sidder solidt og komfortabelt over dine ører og blokerer naturligt for en god del af kontorstøjen omkring dig. Du kan med et enkelt tryk slå ANC til, som aktivt filtrerer resten af larmen fra, så du sidder i stilhed uden nogen forstyrrelser, når du skal fokusere på opgaven.

Dette bliver forstærket af et lille visuelt lyssignal på siden af headsettet, der lyser rødt, når du taler i telefon. På denne måde kan dine kolleger se, når du er optaget i en samtale. Du kan derudover slå indikatoren til, når du er optaget af koncentrationskrævende arbejde, så du kan være i fred for afbrydelser og gøre dine opgaver færdige.

Professionelle samtaler i alle miljøer
Det er ikke alene dig, der kan nyde godt af stilhed med Evolve 75. Personen i den anden ende af telefonsamtalen vil også opleve en lydkvalitet i verdensklasse.

Mikrofonen er specielt konstrueret til at frafiltrere den omgivende larm fra kontoret, når du taler over Skype for Business. Det betyder, at kolleger, kopimaskiner og indtastning på tastaturet bliver sorteret fra, når personen i den anden ende skal høre, hvad du siger. HD Voice teknologien fanger desuden din stemme med flere detaljer og større klarhed, så du lyder både naturlig og ren i røret. Resultatet er en samtale, der kan foregå glidende og uden misforståelser grundet dårlig lyd eller larm i baggrunden.

Når du ikke taler i telefon og ønsker at have din yndlingsmusik i øregangene, leverer Evolve 75 på lige fod en fantastisk lydoplevelse over det, du ville forvente af et kontorheadset. Høretelefonerne er i topklass HiFi-kvalitet og er designet til at give dig en fyldig og dynamisk musikoplevelse med rig bas og klar og levende diskant. Den ekstra komfort i materialerne gør, at du kan have headsettet på i mange timer ad gangen uden at opleve hverken træthed eller ubehag.

Frihed til at bevæge dig rundt
Med indbygget Bluetooth slipper du for ledninger, der ligger i vejen, når du skal arbejde effektivt. Evolve 75 kan sluttes trådløst til både computer og mobil, og med op til 30 meters rækkevidde kan du med lethed nå ud til både kaffe- og kopimaskine, uden det går ud over lydkvalitet eller forbindelse.

Det er let at slutte Evolve 75 til, og med den særlige certificering til Skype for Business installerer det sig selv automatisk, når du sætter Bluetooth donglen til med USB. Dobbelt tilslutning gør dig i stand til at koble dig på to enheder samtidig, så du f.eks. kan tage et opkald på mobilen, selvom du hører musik på din PC.

Dit trådløse headset leveres også med en praktisk holder, der giver dig mulighed for at opbevare det nemt og lettilgængeligt på dit skrivebord. Som en ekstra feature holder den medfølgende headset stand dit Evolve 75 opladet, så du altid er klar til hele arbejdsdagen med masser af strøm. Hvis du skal have det med på farten, holder en opladning i op til hele 15 timers aktiv tale, og det medfølgende hard-case etui holder headsettet sikkert mod knobs og skader, når det ligger i din taske eller kuffert.

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.