Zinuss handelsbetingelser


 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Zinuss A/S
Pi 2, Søften
DK-8382 Hinnerup

Email:  service@zinuss.dk
Telefon: 7022 4176
CVR:  25986679

 


 

SÅDAN HANDLER DU HOS OS

Du skal være fyldt 18 for at handle hos Zinuss - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

For at foretage et køb hos Zinuss skal du 1) finde den eller de varer, du ønsker, lægge dem i indkøbskurven, og herefter gå til kassen; 2) indtaste dine personlige oplysninger; 3) vælge forsendelses/betalingsmåde; 4) godkende vores handelsbetingelser; 5) tjekke at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkende dit køb.

 

BESTILLING

Du kan kun bestille varer via vores website, zinuss.dk. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, sende os en mail på service@zinuss.dk eller ringe på 7022 4176. Alle priser er inkl. moms og kan ændre sig fra dag til dag. Når du handler med Zinuss, indgås aftaler på dansk. Du har mulighed for at oprette dig som bruger og se dine nuværende og tidligere ordrer ved login på websitet. Her er det muligt at udprinte en kopi af din ordrebekræftelse, eller du kan bede om en ved at skrive en mail til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176.

 

BETALING

På zinuss.dk kan der betales med: Dankort, Visa Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, ApplePay og Viabill via QuickPay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på zinuss.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager til din adresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

FRAGT

For at få dine varer leveret skal du som udgangspunkt betale fragt. Fragten afhænger af din ønskede forsendelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Post Danmark Privat – Levering på privatadressen - Levering 1 til 5 hverdage. (80,- DKK inklusiv moms)

Post Danmark Privat – Afhentning på posthus eller døgnboks - Gælder for levering til private. (25,- DKK inklusiv moms)

Post Danmark Erhverv - Gælder for levering til en erhvervsadresse – Levering 1 til 5 hverdage. (25,- DKK inklusiv moms)

 

 

LEVERING

Levering sker med Post Danmark. Vi leverer kun i Danmark, men hvis du bor i følgende lande, kan du med fordel besøge vores nationale webshop:

Sverige: Zinuss Sverige

Tyskland: Zinuss Tyskland

 

PAKKESPORING

Når vi sender pakken fra vores lager vil du modtage en e-mail med track n’ trace nummer til din pakke.

 


 

FORRETNINGSBETINGELSER

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATION)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Zinuss har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Det inkluderer at sende varen i forsvarlig indpakning med pakkepost.

Varen skal sendes til:

Zinuss A/S
Pi 2, Søften
8382 Hinnerup
Att: Reklamation

 

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk at Zinuss ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi henviser i øvrigt til de gældende retningslinjer på området:
www.retsinformation.dk

 


 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du

a) har modtaget din vare;
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis;
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Levering af plomberet computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

 

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du må gerne bryde emballagen på de købte varer, hvis det er nødvendigt for at du kan undersøge varen på samme måde, som du ville kunne i en fysisk butik. Hvis du ødelægger emballagen eller smider den væk, inden varen returneres, kan vi fratrække omkostninger til en ny emballage, hvis det har betydning for varens gensalgsværdi. Hvis det ikke er muligt at skaffe en ny emballage, kan vi fastsætte værdiforringelsen som forskellen i salgsprisen for varen hhv. med og uden emballage.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet får en procentdel af købsbeløbet retur, der svarer til varens handelsmæssige værdi, ned til 0 kr.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan refusion til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om andet. Vi kan tilbagebetale beløbet via bankoverførsel, såfremt du ønsker dette.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til Zinuss, Pi 2, Søften, 8382 Hinnerup.

 

HVAD SKAL DU SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, da dette fremmer ekspeditionen.

Fremsendes varen ikke i original emballage med tilhørende betjeningsanvisninger og al medfølgende tilbehør, anses dette som en værdiforringelse af varen, som du hæfter for.

BEMÆRK! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

BEMÆRK! Du får kun leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder hele dit køb, og ikke hvis du kun fortryder dele af købet.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til Zinuss A/S, Pi 2, Søften, 8382 Hinnerup:

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*)

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

 


 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER? (PERSONDATAPOLITIK)

For at du kan indgå købsaftale med Zinuss har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Evt. firmanavn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Zinuss og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Webmaster for Zinuss er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi gemmer dine oplysninger ukrypteret. Vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger, som transmitteres krypteret til ePay.

Oplysninger afgivet til Zinuss sælges på ingen måde til tredjemand. Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registeret hos Zinuss har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: service@zinuss.dk.

 


 

COOKIES

På zinuss.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

 


 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til service@zinuss.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Som kunde hos os kan du kontakte:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby:
www.forbrug.dk
E-mail: kfst@kfst.dk
tlf: +45 41 71 50 00

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:
ec.europa.eu

 


 

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på zinuss.dk, hvilket betyder at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades, mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere zinuss.dk, og denne giver ingen adgang til personlige oplysninger om dig.

 


 

VILKÅR GÆLDENDE VIRKSOMHEDER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Afskaffelse af elektronisk udstyr

Det elektriske/elektroniske udstyr købt hos Zinuss A/S sælges til brug i virksomhed.

Det udtjente udstyr er erhvervsaffald og må derfor ikke overdrags til f.eks. medarbejdere eller afleveres på de kommunale genbrugspladser.

Jf. EU’s WEEE-direktiv (Waste of Electronic and Electrical Equipment)

 

© Zinuss.