Plantronics Voyager 5200 serien – få overblikket på 2 minutter

Plantronics Voyager 5200 serien

Nu kommer det nye Plantronics Voyager headset endelig på gaden, og vi er spændte! Med ekstra god mikrofon og rækkevidde regner vi med at kunne tale med vores kolleger, kunder, familie og venner i en endnu højere kvalitet end før, både på mobilen og på vores computere.

Plantronics har med Voyager 5200 serien besluttet sig for at give os brugere endnu en gave, da vi nu får bedre mulighed for at sammensætte vores produkt lige efter egne hoveder. Derfor kan vi i meget større grad end med Voyager Legend kombinere vores headset med diverse tilbehør, der gør os klar til at møde vores hverdag med god stil.

Vi guider dig med den komplette liste over modeller, så du hurtigt ved, hvad du har lyst til og brug for. Hvis du ikke er til tekst, kan du få overblikket med vores infographic nederst. Velbekomme!


Voyager 5200

Til dig der snakker en gang imellem i mobil
• Headset • USB-kabel

Standardmodellen til dig der hverken har brug for ekstra opladningsfunktioner eller forbindelse til PC. Så kan du spare penge til at købe andre fede gadgets.

Køb Voyager 5200 her


Voyager 5220

Til dig der har brug for opladning på farten, men ikke har USB i din bil
Headset • USB-kabel  Biloplader

Du får oveni dit Bluetooth headset også en biloplader, så du hurtigt og nemt kan give det strøm, mens du er på farten. Opladeren går i cigarettænderen, så du ikke er afhængig af USB. På denne måde kan du forlænge taletiden fra 7 timer til uendelig, når du er væk i længere tid.

Læs mere om Voyager 5220 hos Plantronics (UK)


Voyager 5240

Til dig der bruger mobilen meget - både ude og hjemme
Headset • USB-kabel  Opladeetui

Forventes i Q3 2016

Leveres med et beskyttende etui, du nemt kan bruge som stander derhjemme eller på kontoret og pakke dit headset ned i, når du skal afsted. Det kan ovenikøbet lade dit Voyager 5200 headset op med to ekstra opladninger, så du får lov til at tale i op til 21 timer uden stikkontakt.


Voyager 5260

Til dig der både taler på mobil og skyper på PC
Headset • USB-kabel  Bluetooth til PC

Forventes i Q3 2016

Vil du kunne bruge dit Bluetooth headset til PC, når du taler med andre over Skype? Eller når du streamer lyd og video? Så er denne model lige for dig. Den leveres med en PC dongle, der giver dig en stabil Bluetooth forbindelse, og du har endda op til 30 meters rækkevidde.


Voyager 5200 UC

Til den professionelle der ikke går ned på udstyr
Headset • USB-kabel  Opladeetui  Bluetooth til PC

Den professionelle topmodel i serien giver dig adgang til samtalelyd i verdensklasse, lige meget hvor du er. Med Bluetooth dongle til PC kan du bruge dit headset derhjemme eller på kontoret til at tale med alle dine kontakter i en lyd, der overgår din PC’s indbyggede mikrofon og højttaler med flere længder. Oveni får du et opladeetui, som fungerer som stander derhjemme eller beskyttende casing på farten, og som også har to fulde opladninger i sig, så du kan tale i hele 21 timer uden adgang til en stikkontakt. Så er du både beskyttet mod støj og strømsvigt, hvilket må siges at være meget rart.

Køb Voyager 5200 UC her


Du kan se tilbehøret til de forskellige Voyager 5200 modeller her. Så har du det lige ved hånden.

Guide til Plantronics Voyager 5200 serien

Voyager 5200 serien kommer med et væld af forskellige tilbehørsmuligheder. Læs mere om hver enkelt model længere oppe.

 

Så er der vist bare at ønske dig god fornøjelse med dit nye Voyager Bluetooth headset.


 

Vil du læse mere om Plantronics? Vi giver dig et lille overblik her

Du kan finde alle vores headset her© Zinuss.