Videokonferenceudstyr

Før i tiden var det svært at mødes over store afstande, og møder på tværs af kontorer over lange afstande krævede lange flyrejser, hotelbookninger og store omkostninger. Med konferencetelefoner blev det hele lettere, men det er først de senere år med udviklingen af videotelefoner i høj kvalitet, at man kan erstatte meget af rejsetiden med et videomøde, hvor man kommunikerer med både billede og lyd over telefonen.

Videokonferenceudstyr kan ofte være en stor omkostning i sig selv, men de seneste år er prisen på gode løsninger til videosamtalen heldigvis nået et lejde, hvor de fleste kan være med. For at komme i gang med telefonmødet skal du bruge et webcam og en konferencetelefon, der begge taler sammen, så billede og lyd følges ad, og de begge går nemt igennem til den anden ende.

Du kan give din videokonference udstyr i høj kvalitet med den samlede løsning i én pakke. Vi har et udvalg af de allerbedste produkter til de allerbedste priser fra Polycom og Logitech, som gør dig i stand til at sætte din videokommunikation op på ingen tid.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
© Zinuss.