Jabra Evolve 75 MS

1.895,00 kr. 1.516,00 kr.
Udsolgt
SKU
7599-832-109

Jabra Evolve 75 MS giver dig den ultimative sammensmeltning mellem HiFi-lyd til musik, verdensklassemikrofon til samtaler, trådløs Bluetooth til ledningsløs frihed og aktiv støjreduktion, som fjerner al larm fra dit hoved, når du skal fokusere på jobbet.


Evolve 75 MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Dit effektive værn mod forstyrrelser
Jabra Evolve 75 MS giver dig med sin effektive ANC fri fra forstyrrelser omkring dig, når du har en deadline at nå og skal fokusere på dine opgaver. Du har oveni et professionelt headset i topklasse til professionelle samtaler, høretelefoner med HiFi til fantastisk musiklyd og en total trådløs frihed med Bluetooth til Skype for Business på både PC og mobil.

Høretelefonerne sidder over ørerne og er skabt til at give dig et komfortabelt og naturligt værn mod den værste støj omkring dig. Ved at slå den aktive støjreduktion til lukker du al baggrundsstøj ude, så du kan arbejde videre i total fred og ro.

Et lille rødt lyssignal på siden af headsettet viser yderligere dine kolleger, hvornår du er optaget med et opkald. Det lyder op, når du taler i telefon, og for at skærme dig yderligere, kan du slå det til manuelt, når du skal fokusere maksimalt.

Professionelle samtaler i alle miljøer
Du får udover en fantastisk støjreduktion i dine høretelefoner en ligeså kraftig og effektiv støjeliminering i din mikrofon. Det gør dig tydelig i enhver samtale, og med HD Voice, der fanger endnu flere detaljer i din stemme, vil du lyde ren, klar og naturlig i røret.

Når du lytter til musik, foregår det i en rig og balanceret HiFi-kvalitet. Ørepuderne og bøjlen er skabt til at sidde på dit hoved i mange timer og leverer en behagelig komfort, så du kan koncentrere dig om arbejdet uden nogen form for ubehag.

Frihed til at bevæge dig rundt
Med the nyeste teknologi inden for Bluetooth kan du med Evolve 75 bevæge dig frit rundt på kontoret uden at opleve forringelser i hverken lyd eller forbindelse. Med en rækkevidde på op til 30 meter har du rigeligt med rum til at nå ud til kaffekanden eller kopimaskinen uden at miste hverken musik eller samtaler undervejs.

Slut ganske simpelt dit headset til computeren eller mobilen. Det virker uden yderligere installation til din Skype for Business softphone. Med dobbelt tilslutning kan du endda være koblet til to enheder på samme tid, så du er klar til alle opkald, der skulle komme din vej.

Batterilevetiden på op til 15 timer giver dig mere end rigelig strøm til din arbejdsdag. Du kan nemt oplade headsettet, også mens du bruger det med et USB-kabel, som du også får med i pakken.

Du får derudover også et rejseetui i hard-case, der beskytter dit headset fuldstændigt mod skader. Det gør det perfekt til også at tage med på farten, så du kan udnytte den fantastiske lyd og sublime støjreduktion alle steder - ikke kun på kontoret.

Evolve 75 MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.