Flere visninger

Jabra Evolve 65 MS Stereo

882,00 kr ( 705,60 kr. Ekskl. moms )

Jabra Evolve 65 MS Stereo er dit trådløse headset med Bluetooth til Lync på PC, mobil og tablet. HiFi lyden dækker både behovet for telefoni og musik, og den støjdæmpende mikrofon sikrer dig samtaler af højeste kvalitet.

 

Jabra Evolve 65 MS Stereo er certificeret til Skype for Business og Lync

Brands: Jabra

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 6599-823-309
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Fleksibelt og funktionelt
Jabra Evolve 65 MS Stereo kombinerer trådløs fleksibilitet med professionel funktionalitet. Du kan koble det til PC og mobil via Bluetooth, og det virker, når du sætter det til takket være Plug & Play. Det er certificeret til Skype for Business, og med Dual Connectivity kan du være koblet på både PC og mobil samtidig. Du kan endda bevæge dig op til 30 meter uden forringelse. Du kan bevare dit fokus på opgaven iført de to HiFi høretelefoner med passiv støjdæmpning. Tænd for musikken, luk støjen ude og fokuser på opgaven uden forstyrrelse.

Professionelle samtaler og musik overalt
Jabra Evolve 65 giver dig den professionelle lydteknologi oveni din trådløse frihed. Den støjdæmpende mikrofon eliminerer larmen omkring dig, og HD Voice gør din stemme ren og tydelig. Derfor kan kunden altid høre, hvad du siger, og samtalen bliver let og glidende. Evolve 65 holder nemt lige så længe som dig med op til 10 timers batteri. Sæt mikrofonen i hovedbøjlen, så den næsten er usynlig, og brug dit Evolve som et fremragende musikheadset. Eller brug det til at fortsætte samtalen i bilen. Eller tag det med på rejsen i det lækre etui. Det kan bruges overalt. Kun du sætter grænserne.

Jabra Evolve 65 MS Stereo er certificeret til Skype for Business og Lync

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelseTrådløs Bluetooth