Plantronics Voyager 8200 UC Hvid

2.195,00 kr. 1.756,00 kr.
Udsolgt
SKU
208769-02

DETTE PRODUKT ER UDGÅET

Her kan du kan finde lignende headset fra Plantronics.

 

Du kan også kontakte os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Uforlignelig ro overalt
Plantronics Voyager 8200 UC i hvid reducerer støj fra kontoret omkring dig til en svag rislen med hele to niveauer af aktiv støjreduktion. Du kan derfor tilpasse det støjreducerende headset til at passe perfekt til dit personlige behov og specifikke omgivelser.

Du kan sætte headsettet trådløst til computer og mobil via Bluetooth. Forbind direkte til mobilen med NFC og sæt den til din PC med den trådløse USB-dongle, og du har endda en fri rækkevidde på helt op til 30 meter. Med Dual Connectivity kan du til hver en tid være forbundet med hele to enheder på samme tid. Så skal du ikke være nervøs for at miste et mobilopkald, mens du streamer musik over din PC.

Voyager 8200 leverer en levende, rig og omsluttende lyd i HiFi. Du kan forvente en oplevelse med samme kvalitet i ørerne som hos topmodellerne inden for Plantronics' serie af høretelefoner til musik, når du sætter dine favoritsange på. Materialerne i lækker kunstlæder sidder behageligt på dit hoved, så du kan arbejde videre med dine Plantronics hovedtelefoner på i flere timer uden træthed.

Tag telefonen med overlegen lyd
Udover at fungere som et sæt sublime støjreducerende høretelefoner til kontoret, leverer Voyager 8200 UC også en fuldt professionel samtalelyd til dine vigtige opkald med sine indbyggede mikrofoner i ørekopperne.

Med en avanceret teknologi fanger de, hvad du siger i HD Voice kvalitet, mens de registrerer og fjerner al anden støj fra dine omgivelser. Resultatet er, at du lyder tydelig under samtalen, mens tastaturklik, kollegers samtaler og kontormaskineri bliver sorteret fra, så det ikke kan høres i den anden ende af røret.

Det er nemt at kontrollere både lyd og samtaler med den inuitive styring på Voyager 8200 headsettet. Du kan både pause musikken, skifte frem og tilbage mellem numre, justere volumen, besvare opkald og lægge på eller mute mikrofonen med et simpelt tryk.

Suverænt batteri
Voyager 8200 UC har en batterikapacitet på helt op til 20 timers samtale eller 24 timers musik, og samtidig med kan headsettet ligge i standby i helt op til en måned. Hvis du alligevel skulle løbe tør for batteri, kan du slutte dit Plantronics headset til med et 3,5 mm jack kabel og fortsætte med at nyde musik i verdensklasse eller give dine kunder en unik samtalekvalitet.

Headsettet gør dig derudover med sin OpenMic-funktion i stand til at høre alt fra omverdenen, hvis der kommer en vigtig besked. Med OpenMic tændt vil du med mikrofoner høre alt udefra, mens musikken bliver slået fra.

Voyager 8200 UC er certificeret til Skype for Business og Lync


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.