Gaming headset

Den seriøse gamer ved, at det rigtige gaming headset kan betyde forskellen mellem den totale sejr og den visse død, når det hele spidser til.

Det kræver meget at være det lille skridt foran, og den gode lyd i et gamer headset fanger al audio i spillet og gengiver den naturligt og tydeligt for dig. Det giver dig ikke alene en uovertruffen intensitet og fordybelse i spillet, det giver dig også fordelen i kampens hede. Hvis du f.eks. vælger et headset med Surround Sound får du det komplette lydbillede, der giver dig livsnødvendig information om, hvor lyden kommer fra, så du kan reagere hurtigt nok til at besejre din modstander.

Et seriøst gamerheadset har også en mikrofon af høj kvalitet, der ikke alene gengiver din stemme naturligt og tydeligt for dine holdkammerater. Den frasorterer også støj fra dine omgivelser, så du ikke bliver afbrudt af larmende kølere, folk omkring dig eller ringende telefoner.

Hvis du spiller på konsol, kan du med fordel overveje et licenseret Xbox One eller PS4 headset. Disse modeller er skræddersyede til at levere optimal lyd og funktionalitet til dig, når du gamer på konsollen.

Se vores udvalg af gaming headset til PS4, Xbox og PC her.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
© Zinuss.