BackBeat 500 fra Plantronics: Mere musik for pengene

Plantronics BackBeat 500 - nye høretelefoner

Plantronics BackBeat 500 trådløse høretelefoner

Plantronics lancerer de nye BackBeat 500 høretelefoner. De kan mange af de fantastiske ting, du kender fra et BackBeat headset. Bare til meget færre penge. Vi har fået fingrene i et!

Der har altid været to ting, der har gjort sig gældende for et sæt Plantronics BackBeat hovedtelefoner: Det har været i en fantastisk kvalitet, og det har kostet!

Det vil Plantronics gøre noget ved, og derfor lancerer de en model til alle, som ikke lige har midlerne til at kaste en betragtelig mængde håndører efter et seriøst trådløst headset til mobilen.

Vi er derfor overordentligt glade for at kunne introducere den helt nye BackBeat 500, et sæt gode høretelefoner, som endelig ligger i den overkommelige ende af prisskalaen. Plantronics har været så flinke at aflevere et par modeller ved vores hoveddør, så vi kan præsentere dem og vise, hvordan det ser ud – og hvad det kan!

Hvordan ser det så ud?

Plantronics BackBeat 500 hovedtelefoner

Det nye BackBeat er et sæt on-ear trådløse høretelefoner, der er lavet i en ret sprødt designet og overraskende holdbar plast kombineret med ørepuder i kunstlæder og en polstring i hovedbøjlen i behagelig gummi.

Hvad vigtigere er: Du behøver ikke at være tilfreds med, hvad andre mennesker synes ser fedt ud. For du har hele tre valgmuligheder for farver: Hvid med et lille rødt touch i hovedbøjlen, en tonet og urban asfaltgrå med en, tør vi sige friske grønne ørepuder og polstring, samt du kan få det i klassisk sort, hvis du foretrækker, at dine hovedtelefoner ikke stikker ud fra den større mængde.

Det hele vejer ikke mere end 155 gram, og Plantronics lover en 10 meters rækkevidde, så det er absolut ikke et Bluetooth headset, der låser dig på arme og ben og tynger dit hoved. Tværtimod.

Du får også en lille bærepose med, så du ikke ridser det hele forfærdeligt, når du pakker det ned i tasken, og dertil hører ganske belejligt både et USB-kabel til opladning og et jack-kabel, så du kan pumpe musikken videre ud i blodet uden Bluetooth. Med mindre du har en iPhone 7 og har glemt din adapter, men nu har Apple vist efterhånden hørt nok for det stunt…

Hvad kan det da?

Plantronics BackBeat 500 Bluetooth høretelefoner

Det kan spille musik. Det synes vi er ret væsentligt at nævne.

For Plantronics ville æde sig selv, hvis det lød skidt. Det kender vi dem efterhånden godt nok til at vide. BackBeat 500 lægger stor vægt på at spille en dynamisk lyd, der giver musikken kraft og saft. Med 40 mm drivere og et specialkonstrueret basrør giver de musikken et levende udtryk, der giver rugbrødet krummer, så du næsten ikke kan holde foden stille, når stortrommen først sparker ind.

Og det kan også holde. Det kan holde længe. I op til 18 timer. Det er den længste spilletid vi har oplevet i den prisklasse, det ligger i, så du får rigtigt meget musik for pengene.

Som en sidste lille feature har Plantronics pakket en mikrofon med ned i høretelefonerne, så du også kan bruge dem til både at styre din mobiltelefon med stemmen, og du kan også være den ekstra dovne og foretage og besvare dine telefonopkald med headsettet på. Og det er ok at være doven, det betyder bare, at du gør tingene mere effektivt!

Og når vi taler om doven, så kan du selvfølgelig også styre både musik og opkald direkte på høretelefonerne. Den mobil kommer aldrig op af lommen.

Den vejledende pris? 749,- kr. Ikke så skidt igen...

Læs meget mere om BackBeat 500 her

Køb BackBeat 500 i grå her

Køb BackBeat 500 i hvid her


Er du på udkig efter et par hovedtelefoner til musik, men har du ikke besluttet dig endnu? Se vores udvalg af musik headset her© Zinuss.