Plantronics BackBeat 500

715,00 kr. 572,00 kr.
Udsolgt
SKU
207850-01

Plantronics BackBeat 500 er et sæt trådløse hovedtelefoner skabt til dit aktive liv i byen, på gaden, i hjemmet, overalt. Det vejer kun 155 gram og sidder behageligt både på hoved og om halsen, og med op til 18 timers yndlingsmusik på en enkelt opladning har du fri til at leve som du vil uden at tænke på batteri!

Mere liv i musikken
Plantronics BackBeat 500 giver dig musik i topkvalitet til dit aktive liv. Med en vægt på kun 155 gram og en batteritid på op til hele 18 timers streaming er du klar til at tage dine favorittracks med dig overalt derhjemme og i byen.

40 mm lydenheder i ørerne sørger for en levende lyd med stor balance mellem bas og diskant. Du vil føle beatet, men også opleve detaljerne, så du mærker musikken. Du kan have høretelefonerne på i lang dig med blød memoryskum i både ørepuder og hovedbøjle, og de sidder behageligt både på hovedet og om nakken, når du ikke hører musik, da ørestykkerne kan drejes frit, så de ikke sidder i vejen.

Mere mobil frihed
Frem for alt giver BackBeat 500 dig friheden ved at være et komplet trådløst sæt Bluetooth høretelefoner, der lader dig slippe af med korte, sammenfiltrede ledninger. Du kan kontrollere både musik og lyd med en simpel berøring på dine hovedtelefoner, så du ikke behøver at have mobilen op af lommen hver gang.

Med den indbyggede mikrofon kan du endda besvare opkald direkte med dit headset, eller du kan styre din smartphone ved at aktivere Siri på din iPhone eller Google Now på din Android telefon.

Hvis du på trods af 18 timers batterilevetid løber tør for strøm, kan du nemt slutte dine BackBeat høretelefoner til mobilen med det tilhørende jack-stik. Så kan du fortsætte med at nyde musik i timevis uden at behøve noget som helst andet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.