Plantronics BackBeat 500

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
207840-01

Plantronics BackBeat 500 er et let, elegant og hamrende vellydende sæt Bluetooth høretelefoner, som passer til dit aktive liv. Med op til 18 timers batteri og en vægt på kun 155g kan du tage musikken med overalt. Headsettet er designet i en frisk og moderne hvid med et orange twist i hovedbøjlen.

Mere liv i musikken
Plantronics BackBeat 500 er det perfekte headset til dit aktive liv på gaden, i cafeen, i bussen, hvor end du vil have god musik i øregangene. Med en vægt på sølle 155 gram og en batterilevetid på op til 18 timer kan du nemt skrue op for musikken og ned for besværet.

Avanceret akustisk teknologi leverer en balanceret og levende lyd igennem hovedtelefonerne, der bringer liv til både musik og videostreaming. Med memoryskum i ørepuderne og i hovedbøjlen giver BackBeat 500 dig den maksimale komfort fra et on-ear headset. Du kan vende ørekopperne, så dine høretelefoner sidder behageligt, både når du har dem på hovedet, og når du har dem om nakken.

Mere mobil frihed
BackBeat 500 giver dig med Bluetooth en komplet trådløse frihed, når du skal bevæge dig ubesværet rundt. Mobilen kan blive i lommen, du der er ingen ledning, som sidder i vejen, og med kontrol på dine hovedtelefoner kan du uden problemer styre lyd og musik med en enkelt berøring på dit ene øre.

Du kan endda i en let håndevending, uden at skulle have telefonen frem, besvare dine mobilopkald med en indbygget mikrofon i høretelefonerne. Du kan naturligvis også bruge mikrofonen til at styre Siri på din iPhone eller Google Now på din Android.

Selvom dine Plantronics høretelefoner har op til 18 timers taletid, kan det lade sig gøre at løbe tør. Derfor har du også muligheden for at sætte at jack-kabel i mellem din smartphone og hovedtelefonerne, så du kan fortsætte med at høre musik i højeste kvalitet uden behov for strøm.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.