Philips LFH 2210

1.649,00 kr. 1.319,20 kr.
Udsolgt
SKU
LFH2210/00

Philips LFH 2210 giver dig markedets bedste effektivitet, når du skal transskribere diktater. Med tre pedaler kan du med foden afspille, sætte diktatet på pause og spole med hænderne fri til at skrive.

 

LFH2210 har brug for en transskriptionsmaskine for at fungere. Hvis du ikke har en sådan, køb i stedet Philips LFH 720 Transcription System.

Gør din transskribering ergonomisk og effektiv
Philips LFH2210 er en helt nødvendig hjælper at have, hvis du ønsker at transskribere diktater på minikassetter effektivt. Med den kan du styre afspilningen af diktatet med din fod, så du har hænderne fri til at skrive din transskribering i dit tekstprogram. Det sparer dig for både tid og frustrationer. De tre pedaler styrer både afspilning, pause og frem- og tilbagespolning, hvilket giver dig fuld kontrol over diktatet. Fodkontrollen er bygget af solide og skridsikre materialer og kræver kun en let berøring med din fod for at gøre det, du beder om. Den er et must have for alle sekretærer, der arbejder med bånddiktering.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.