Flere visninger

Philips LFH 720 Transcription System

10.259,00 kr ( 8.207,20 kr. Ekskl. moms )

Philips LFH 720 Transcription System er markedets mest effektive hjælpemiddel til hurtig og nem transskribering af diktater på bånd. Med stort display, hurtig søgning og indeksering kan du let finde de vigtige diktater, og med den ergonomiske fodpedal kan du kontrollere afspilningen håndfrit.

Brand: Philips

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: LFH0720/10
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Afskriv hurtigere end nogensinde før
Med Philips LFH720 bliver din transskription både hurtigere, mere effektiv og mere ergonomisk, så du når flere diktater på kortere tid. Styr afspilning, pause og spoling af båndet med den medfølgende fodkontrol, så du har begge hænder fri til at skrive med. Med Fast Rewind finder du hurtigt de rette diktater, og Auto Rewind lader dig automatisk spole tilbage til båndets start. Med genkendelse af indekstoner kan du nemt springe mellem forskellige diktater, så du ikke skal tabe tid og tålmodighed på at søge.

Gør al tale let og forståelig
Med Philips 720 Transcription System følger også de specialiserede LFH0234 høretelefoner, der leverer både maksimal komfort og lyd, så du kan høre diktatet bedst muligt under afskrivning. Med mulighed for at indstille både afspilningshastighed, tone og lydstyrke får du ekstra hjælp til at gøre alt, hvad der bliver sagt, ekstra tydeligt og forståeligt. Med Auto Backspace kan du få genspillet de sidste sekunder, når du har brug for at få gentaget ekstra svære passager i diktatet.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.