Jabra Evolve 30 II MS Stereo

464,00 kr. 371,20 kr.
På lager
SKU
5399-823-309
   

Jabra Evolve 30 II MS Stereo giver dig med USB tilslutning og intuitiv kontrol lettere adgang til Skype for Business, og med 3,5 mm jack giver det dig perfekt kommunikation til mobilen. Med stereo HiFi, en fremragende mikrofon og ekstra komfort er dette headset et rigtigt godt køb til prisen.

 

Jabra Evolve 30 MS Stereo er certificeret til Skype for Business og Lync

Komfort betyder alt
Jabra Evolve 30 II MS Stereo er skabt til, at du og kunden kan få den bedste komfort og samtalekvalitet. Med Plug & Play sætter du det i din computer med USB, og det virker automatisk med dit Skype for Business. Kontrolstationen på ledningen giver dig nem adgang til at besvare opkald, sætte din mikrofon på mute og justere lydstyrken.

Headsettet har også en indbygget 3,5 mm jack forbindelse, der gør dig i stand til hurtigt at slutte det til din mobil eller tablet, når du skal ringe, skype eller streame mobilt.

Den smarte hovedbøjle og hørepuderne i kunstlæder giver dig maksimal komfort og fokus på samtalen. Pak dit headset ned i den smarte rejsetaske og tage det med hjem eller på rejsen.

Fokus på samtale og musik
Jabra Evolve 30 MS Stereo giver dine kunder den fuldt professionelle samtaleoplevelse. Mikrofonen filtrerer automatisk baggrundslyde fra, og HD Voice gør din stemme helt tydelig, så du altid går klart igennem. PeakStop dæmper høje lyde, så dine ører beskyttes mod overbelastning.

HiFi høretelefonerne i stereo leverer lyd og musik i højeste kvalitet og lader dig fokusere fuldt på samtalen og dine opgaver ved at lukke støjen ude.

Jabra Evolve 30 MS Stereo er certificeret til Skype for Business

Vil du vide mere om Evolve serien? Læs vores blog om de mest populære Jabra Evolve headset her

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.