Yealink BH76 Teams Black USB-A

1.485,00 kr. 1.188,00 kr.
På lager
SKU
1208617
   

Yealink BH76 ANC Bluetooth headset i sort farve er certificeret til Microsoft Teams og leveres med USB-A Bluetooth adapter.

Yealink BH76 Bluetooth Headset-serien er udstyret med Yealinks unikt designede udtrækkelige skjulte mikrofonarm. Du kan nemt trække mikrofonarmen ud for at opnå professionel lydkvalitet og ligeledes skjule den for at få et stilfuldt udseende på dit Yealink headset.

Acoustic Shield
Med Acoustic Shield teknologi blokerer de fem indbygget mikrofoner i Yealink BH76 automatisk baggrundsstøjen, men sikrer, at din stemme kan høres tydeligt, hvilket i høj grad øger kvaliteten af samtalen.

Ultimativ musik- og opkaldsoplevelse
Designet til musik og opkald, understøtter BH76 en dynamisk EQ, der automatisk kan skifte mellem opkaldstilstand og musiktilstand. Med Qualcomm aptX digital lydalgoritme, kan Yealink BH 76 give brugeren en særdeles god lydkvalitetsoplevelse.
BH76 understøtter 3 niveauer af aktiv støjreduktion (ANC), der kan give en fremragende støjreduktionseffekt for brugere i ethvert arbejdsmiljø. Designet på ørepuderne på Yealink BH76 giver en passiv støjreduktionsydelse, som gør lydoplevelsen endnu bedre.

Batteri
Den lange batterilevetid på Yealink BH76 tilbyder op til 35 timers taletid på en opladning, hvilket sparer brugere for at søge efter en oplader i arbejdstiden. BH76 understøtter opladning USB og trådløs. Det valgfrie Qi-opladningsstativ til BH76 giver nem opladning, mens enheden holdes på skrivebordet. Denne oplader fungerer til enhver mobil, der understøtter Qi og personlige enheder såsom TWS.

Busylight
Når man foretager et opkald eller deltager i et møde, lyser der på begge sider af Yealink BH76 automatisk rødt for at indikere overfor kolleger, at man er optaget.

Hvad er der i kassen?
Yealink BH76 headset, USB-A Bluetooth adapter, rejsetaske og USB- ladekabel.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.