Philips PSM6800 SpeechOne

4.469,00 kr. 3.575,20 kr.
På lager
SKU
PSM6800/00
   

Philips PSM 6800 giver dig den bedste lyd, når du skal f.eks. skal diktere lægejournaler.


Du får en fjernbetjening med i pakken, som gør det let at styre optagelse og afspilning af dine diktater. Derudover får du også Philips SpeechExec Pro Dictate software med i pakken.

Krystalklare optagelser uden tab af kvalitet
Philips PSM 6800 leverer den optimale lydkvalitet til talegenkendelsesprogrammer og transskription, samtidig med at det frigør dine hænder til vigtige ting, mens du dikterer. Det er et dikteringsheadset i verdensklasse med en retningsbestemt mikrofon, som med sin støjreduktion sikrer, at det, du siger, optages i den bedst mulige kvalitet.

For at sikre, at lydkvaliteten ikke lider under transmissionen af ​​data, har Phillips patenteret en unik transmissionsteknologi, der giver en op til 100% tabsfri overførsel af dine filer. Dine diktater vil være i studiekvalitet, som hurtigt kan konverteres til tekst i talegenkendelsesprogrammer.

Du kan også bruge SpeechOne til at foretage opkald via Skype for Business. I den anden ende af linjen lyder din stemme krystalklar.

Intuitivt og effektivt arbejde
Voice Recognition headsettet leveres med en docking station, som automatisk oplader headsettet via en magnetisk kontaktmekanisme, og som giver op til 12 timers batteri. Docking stationen tilbyder dig en rækkevidde på op til 5 meter. Knapperne bruges til at styre optagelserne og samtidig styre det lille statuslys.

Statuslyset kan fastgøres mange overflader takket være den magnetiske holder. Så kan du diskret vise dine kolleger, når du er i gang med at diktere. Desuden kan det røde lys også manuelt aktiveres via basestationen for at give ekstra ro.

Hvis du ikke er tæt på basen, kan du bruge fjernbetjeningen til at styre dine optagelser som var det en diktafon. Den største fordel forbliver tæt hos dig: Mikrofonen er altid placeret foran munden.

For at viderebehandle dine stemmeoptagelser er SpeechExec Pro Dictate-diktatsoftwaren inkluderet i pakken. Dermed kan du optimere dine diktater, supplere dem med yderligere informationer og derefter videresende dem til transskription.

Komfort og hygiejne
Philips PSM6800 tilbyder dig tre forskellige bærestile. Klassisk hovedbøjle, nakkebøjle eller med ørerne fri ved hjælp af to små udskiftelige puder, som giver afstand til hovedet. Den fleksible mikrofonarm kan bæres på begge sider.

Vil du dele headsettet med en kollega, men hvor du stadig ønsker at sikre optimal hygiejne? Mikrofonarm og fjernbetjening er lavet af antimikrobielle materialer, og alle puder og ørepuder kan udveksles fleksibelt. Det er således også egnet til brug på hospitalet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.