Philips PSM6300 SpeechOne

3.405,00 kr. 2.724,00 kr.
På lager
SKU
PSM6300/00
   

Philips PSM 6300 er et headset i høj kvalitet, der er designet til at give dig den bedste lyd på optagelse af diktater.

Krystalklare diktater uden tab af kvalitet
PSM 6300 er designet til at levere optimal lydkvalitet til talegenkendelse og transskription. Samtidig har du begge hænder fri til at arbejde. Med et headset direkte på hovedet og med mikrofonen direkte foran munden behøver du ikke at holde en diktafon i hånden.

Præcisionsmikrofonen med støjreduktion sikrer optimale stemmeoptagelser og fanger det, du siger i fremragende kvalitet. Den Philips-patenterede transmissionsteknologi leverer en op til 100% tabsfri lydoverførelse til computeren. Dine diktater vil fremstå i studiekvalitet, der leverer fremragende resultater i din software til talegenkendelse.

Og du bruger ikke kun denne lydkvalitet til diktater. For at gøre din daglige rutine lettere fungerer headsettet også med Skype for Business. Dine samtalepartnere vil takke dig.

Intuitivt og effektivt arbejde
Inkluderet er også en SpeechOne Docking Station. Den bruges til at oplade headsettet automatisk via magnetisk kontakt. Batteriet har strøm nok til til aktiv brug i op til 12 timer. Dockingstationen i PSM6300 har en rækkevidde på 5 meter, og du kontrollerer både headset og statuslys med tre små knapper.

Statuslyset viser diskret dine kolleger, når du dikterer ved at lyse rødt. For mere fokus kan statuslyset også indstilles manuel via dockingstationen. Med hjælp af magnetisk holder kan du placere det synligt næsten overalt.

Komfort og hygiejne
Du bærer Philips PSM6300 helt efter din egen smag. På hovedet, på nakken eller - for lidt mere luft - med afstand til ørerne. Dette sikres ved to små puder under hovedbøjlen. Selvfølgelig har du altid valget mellem at bruge headsettet til højre eller venstre øre.

Polstring og ørepuder kan udskiftes, så du kan bruge headsettet sammen med kolleger og stadig arbejde med dit eget udstyr. Mikrofonammen er antimikrobiel for at holde brugen hygiejnisk.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.