Poly Blackwire 5210 USB-C

621,00 kr. 496,80 kr.
På lager
SKU
207587-201
   

Plantronics Blackwire 5210 USB-C leverer en uimodståelig komfort og kvalitet til dit professionelle behov, når du skal tage telefonsamtalen over PC, MacBook eller mobil. Mikrofonen er finjusteret til at filtrere kollegerne fra, og ørepuden føles behagelig selv efter en hel dags brug.

 

Blackwire C5210 USB-C er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business

Tag det næste skridt i dine samtaler
Plantronics Blackwire C5210 USB-C giver dig en ekstra kvalitet og komfort for pengene, når du vil tage det næste skridt inden for professionel telefoni. Mikrofonen gør dig tydelig i enhver samtale, og designet er skabt udelukkende med din komfort for øje.

Med en særlig støjdæmpende teknologi er mikrofonen indrettet til at fjerne lyden af dine kolleger i lokalet fra samtalen, så det kun er dig, som går igennem på linjen. Hvis du slår HD Voice til, opfanger mikrofonen hele spektret af din stemme, så du høres tydeligt og naturligt i den anden ende.

Komfort til hele dagen
Det skal være behageligt at have dit headset på, hvis du skal bruge det gennem en hel arbejdsdag.

Blackwire 5210 USB-C er skabt til at sidde nænsomt og uforstyrrende på dit hoved i mange timer ad gangen, så du hverken oplever ømhed eller træthed- Ørepuden er lavet i blødt memory skum, som former sig efter dit øre. Den er overtrukket med fin kunstlæder i høj kvalitet, som lader din hud ånde igennem små huller i puden.

Headsettet vejer ikke mere end 100 gram og sidder derfor ganske let uden at tynge. Din hørelse vil også mærke letheden ved headsettet, da den indbyggede SoundGuard® DIGITAL støjbeskyttelse skærmer dig mod skadelige lyde.

Fleksibilitet frem for alt
Du har først og fremmest adgang til den nyeste USB-teknologi ved at anvende Blackwire C5210 USB-C. Headsettet har to tilslutningsmuligheder: Den teknologisk overlegne USB-C, og hvis din mobiltelefon ikke understøtter det, kan du også bruge det indbyggede jackstik. Du kan derfor til hver en tid tilslutte headsettet til din MacBook, PC eller mobil.

Ikke alene får du fremragende lyd og komfort, det er også nemmere end nogensinde før at besvare opkaldet. Ved at bruge kontrolstationen på ledningen kan du både besvare, lægge på, mute mikrofonen og justere lydstyrken.

Ved at installere Plantronics Hub app'en på din mobil eller computer, kan du bl.a. indstille lyden i endnu større detalje og holde softwaren i dit Blackwire headset opdateret, så du altid har den bedste og nyeste oplevelse.

Du får desuden en smart bæretaske med i pakken, så du kan beskytte dit USB-C headset, når du har det med på farten. Ørestykket kan nemt foldes ind, så det fylder mindre i tasken.

Plantronics Blackwire C5210 USB-C er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business


Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.