Poly Blackwire 3225

460,00 kr. 368,00 kr.
På lager
SKU
209747-201
   

Plantronics Blackwire 3225 giver dig solid og professionel holdbarhed og lyd til dine telefonsamtaler for få penge. Med det fleksible design kan du både tilslutte headsettet til PC og mobil via enten USB eller jackstik.

 

Blackwire C3225 er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3225 leverer det maksimale for pengene, når du ønsker en stabil og professionel lyd til dine telefonsamtaler. Med USB tilslutning til PC og jackstik til mobilen leverer dette Plantronics headset en fleksibilitet, der gør dig i stand til at bruge det til alle dine telefonenheder.

Mikrofonen sørger for at fange din stemme, mens den sorterer larmen fra kolleger og kontorudstyr fra. Headsettet er derudover udstyret med en digital lydbehandling, som yderligere sørger for at rense op i lyden, så du fremstår ren og tydelig i røret.

Ved at slå HD Voice til får du alle detaljer af din stemme med, så personen i den anden ende hører dig, som var I i samme rum. SoundGuard teknologien beskytter dig mod skadelig støj på linjen, så du bare skal koncentrere dig om at gøre dine kunder glade og tilfredse over telefonen.

Med indbygget HiFi og stereo i høretelefonerne sørger Blackwire 3225 for at give dig en rig og levende lydoplevelse, og den dynamiske equalizer sørger endvidere for, at du får den bedste indstilling i lydbilledet, hvad end du lytter til musik, eller du taler i telefon.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3225 er skabt til at give dig en professionel løsning til din arbejdsdag, og derfor er det udstyret med et sæt bløde ørepuder i skum, som både sidder komfortabelt på dine ører og sørger for, at du hører samtalen klart og tydeligt.

Du kan nemt styre samtale og lyd på din PC med den lille intuitive kontrolstation, som sidder i bekvem afstand på ledningen. Du kan f.eks. Besvare opkald, lægge på og justere lydstyrken med et enkelt tryk på en knap. Det bliver ikke lettere.

Hovedbøjlen er konstrueret i let og solidt metal, der nemt klarer dagens strabadser. Headsettet sidder desuden ganske bekvemt på hovedet, da det ikke vejer mere end lige under 120 gram.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.