Poly Blackwire 3210 USB-C

226,00 kr. 180,80 kr.
På lager
SKU
209748-201
   

Plantronics Blackwire 3210 USB-C leverer det, du har brug for i et PC headset på en simpel og effektiv måde for små penge. Du får en fuldt professionel samtalelyd, støjfiltrerende mikrofon og intuitiv opkaldskontrol.

 

Blackwire C3210 USB-C er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3210 USB-C giver dig en perfekte kombination mellem simpelt design, professionel kvalitet og overkommelig pris i samme pakke. Det er lavet til den nye USB-C standard, så du kan nyde godt af den mest moderne teknologi i dine samtaler.

Mikrofonen er udstyret med et effektivt støjfilter, der sammen med den digitale lydbehandling og muligheden for HD Voice gør din stemme nem at høre og naturlig at lytte til i telefonen. SoundGuard beskytter dig mod skadelig støj fra samtalen, så du kan tale med kunder og kolleger arbejdsdagen igennem uden at skulle bekymre dig om din egen hørelse.

Headsettet er udstyret med en dynamisk equalizer, som automatisk retter indstillingerne til at give dig den bedste lydoplevelse, hvad end du streamer lyd eller taler over telefon.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3210 USB-C er designet til at gøre din arbejdsdag mere effektiv og behagelig. Derfor er headsettet udstyret med en blød ørepude i skum, der på samme tid sidder behageligt og solidt på dit øre og sørger for, at du hører samtalelyden klart og tydeligt. Det andet øre har du fri, så du kan følge med i lokalet omkring dig.

Du kan med et enkelt tryk på opkaldsstyringen på headsettets ledning kontrollere både lyd og mikrofon, mens du også nemt både besvarer opkald og lægger på igen. Det bliver ikke nemmere at styre telefonsamtaler.

Hovedbøjlen i metal tåler nemt, at du hver dag tager headsettet af og på, og  med en vægt på under 90 gram sidder Blackwire C3210 på dit hoved, næsten uden at du mærker det.

Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.