Poly Blackwire 3210

207,00 kr. 165,60 kr.
På lager
SKU
209744-201
   

Plantronics Blackwire 3210 giver dig alt det bedste fra et professionelt PC headset til en god pris. Du får den sublime Plantronics signaturlyd, en mikrofon med et effektivt støjfilter og intuitiv opkaldskontrol.

 

Blackwire C3210 er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3210 er perfekt til dig, der ønsker et simpelt, brugervenligt og holdbart headset til din PC telefoni, som giver god værdi for pengene. Sæt det til via USB og nyd godt af samtaler i høj kvalitet.

Med bredbåndslyd, digital lydbehandling og støjreducerende mikrofon sørger headsettet for at gøre dig både klar og tydelig i røret, når du taler med andre over telefon på din computer. SoundGuard teknologien beskytter dig yderligere mod skadelig støj fra linjen, så du med ro i sindet kan tale i telefon arbejdsdagen igennem.

Den dynamiske equalizer sørger desuden for automatisk at indstille dit Blackwire headset efter, om du bruger det til lydstreaming eller samtale. Du får derfor altid den bedste lydoplevelse, lige meget om det er til musik eller telefoni.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Den bløde skumpude på Blackwire 3210 er designet til at sidde behageligt og lækkert på øret, så du kan høre samtalen ordentligt uden at mærke for meget tryk. Designet lader dit andet øre være frit, så du også kan orientere dig om, hvad der sker i lokalet omkring dig.

Du kan nemt styre samtalen med den intuitive kontrolfunktion, som du finder på ledningen. Med et enkelt tryk på en knap kan du besvare opkald og lægge på, mens du kan sætte mikrofonen på mute og indstille lydniveauet, så det passer dig.

Hovedbøjlen er lavet i let metal, og Blackwire C3210 vejer i sig selv mindre end 90 gram. Materialerne holder til, at du tager headsettet af og på mange gange i løbet af din arbejdsdag.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.