Philips PSM6500 SpeechOne

3.905,00 kr. 3.124,00 kr.
På lager
SKU
PSM6500/00
   

Philips PSM 6500 giver dig optagelse i høj kvalitet, når du skal indspille diktater.


Leveres inkl. fjernbetjening, der gør det nemt at styre optagelse og afspilning.

Krystalklare diktater uden tab af kvalitet
Vil du gerne have dine hænder fri, mens du dikterer, men tabet af kvalitet, når stemmeoptageren er lige på skrivebordet, gør det umuligt? Philips SpeechOne PSM6500 er designet til at løse dette problem. Med et dedikeret dikteringsheadset på hovedet og en afkoblet mikrofon, der kan drejes 360 grader og placeres på begge sider af ansigtet direkte foran munden, giver det optimale betingelser for gode stemmeoptagelser.

Præcisionsmikrofonen med støjreduktion fanger det, du siger, i fremragende kvalitet. Men med konventionel dataoverførsel ved hjælp af DECT eller Bluetooth-teknologi lider kvaliteten af ​​optagelserne, så snart de sendes. Philips bruger en patenteret trådløs transmissionsteknologi, der gør krystalklare og op til 100% tabsfri lydoptagelser mulige. Det betyder diktater i studiekvalitet og en effektiv talegenkendelse.

Mikrofonerne er ikke kun gode til dine diktater. Det brugervenlige diktatheadset kan også bruges til professionelle telefonopkald via Skype for Business.

Intuitivt og effektivt arbejde
SpeechOne leveres med en dockingstation, der anvender trådløs magnetisk induktion til automatisk opladning af headsettet. Efter opladning kan du bruge det i op til 12 timer. Du kan frit bevæge dig op til 5 meter fra basen, mens du dikterer.

For at dine kolleger ikke afbryder dig under din diktering, kommer SpeechOne med et tilhørende statuslys. Det kan fastgøres næsten hvor som helst takket være den magnetiske holder, og det lyser rødt, så snart du bruger headsettet. For at opnå endnu mere fokus kan du også manuelt via dockingbasen skifte statuslyset til at vise optaget.

En lille ergonomisk fjernbetjening giver dig yderligere mulighed for nemt at betjene headsettet, også selvom du ikke sidder nær dockingstationen.

Komfort og hygiejne
Med SpeechOne kan du vælge din egen stil. Du bærer enten headsettet klassisk på hovedet eller bag nakken, og giv dine ører større frihed med to små puder bag hovedbøjlen, der skaber afstand til hovedet. Vælg også frit, om du foretrækker at bruge headsettet på højre eller venstre side.

Ørepuder og polstring er udskiftelige. Mikrofonarmen og fjernbetjeningen er lavet af antimikrobielle materialer, så du også kan bruge headsettet i kliniske miljøer.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.