Philips SMP 4010 SpeechMike Premium Air

3.549,00 kr. 2.839,20 kr.
På lager
SKU
SMP4010/00
   

Philips SMP 4010 SpeechMike Premium Air leverer en trådløs rækkevidde på op til 10 meter, når du skal diktere sikkert og professionelt på PC. Den støjreducerende mikrofon leverer en tydelig og klar lyd, som gør diktafonen ideel til talegenkendelse. SMP4010 betjenes med skydeknap.

Dikter direkte på computeren
Philips SpeechMike Premium Air SMP4010 gør dig i stand til at diktere og dokumentere hurtigt, nemt og sikkert på direkte på computer. Plug&Play sikrer, at du ikke behøver ekstra installationer - du kan starte med at diktere i samme øjeblik, du sætter diktafonen til.

SMP 4010 er derudover kompatibel med software til tidligere versioner af Philips SpeechMike, så du heller ikke behøver at opdatere for at få diktafonen til at virke. Derfor kan du med det samme gå i gang med at indtale og redigere i dine diktater og sende dem videre til talegenkendelse eller transskription med din eksisterende dikteringsløsning.

Ved at bruge den indbyggede touchpad kan du nemt og effektivt styre din computer uden at skulle skifte mellem mus og diktafon. Med fire ekstra frit programmerbare funktionsknapper kan du derudover skræddersy din SpeechMike til at give dig nem adgang til nogle af de funktioner, du bruger allermest.

Du styrer optagelse og afspilning af diktater med den intuitive optiske skydeknap, så du med en enkel bevægelse med tommelfingeren kan optage, afspille, spole og sætte diktatet på pause.

Ingen støj på linjen
Med en mikrofon i højeste studiekvalitet er Philips SMP4010 bygget til de krav, moderne teknologier stiller. For at sikre dig en ren optagelse uden støj er mikrofonen gemt bag et specialbygget gitter og pop-filter, som fjerner forvrængende støj, mens mikrofonen selv er ophængt i særligt konstruerede elastikker, så den er immun over for larm fra bevægelser og håndtering af diktafonen.

Derfor er diktafonen skræddersyet til bl.a. talegenkendelse, som fungerer bedst med rene og uforstyrrede optagelser. Hvis du anvender transskribering, får du også fordelen af større effektivitet og præcision i det afskrevne dokument, da man tydeligt kan høre, hvad du siger.

Du kan desuden, for at sikre dig at diktatet er korrekt indtalt, lytte det igennem med den kraftfulde indbyggede højtaler i bunden af diktafonen. Du er derfor ikke afhængig af computerhøjtalere eller høretelefoner i nærheden.

Fri for ledninger
Den indbyggede trådløse teknologi i SpeechMike Premium Air gør dig fuldstændigt fri for ledninger. Det eneste, du skal sætte til, er den medfølgende docking station, som går i computerens USB. Diktafonen har en rækkevidde på op til 10 meter, så du kan bevæge dig frit uden at have kabler i vejen, når du dikterer. SMP 4010 parrer sig selv med stationen, når du har sat den til i et par sekunder.

Batterilevetiden er på op til hele 23 timer, så Philips SMP4010 holder nemt til hele arbejdsdagen. Opladningen er dog ganske nem og sker automatisk, når du sætter den i docking stationen. Du kan også bruge det medfølgende ladekabel, hvis du foretrækker.

Du har endda mulighed for endnu større frihed i din diktering ved at sætte en Philips fodpedal til docking stationen. På denne måde kan du styre optagelse og afspilning med fødderne og derved have hænderne fri til at taste imens.

Du kan derudover sikre din SpeechMike docking station mod at blive væk, da der er mulighed for at tilslutte en Kensington lås.

Pletfrit design
Philips SMP 4010 er lavet med fokus på at give dig den perfekte diktafon til brug i sundhedssektoren. Huset er bygget i antimikrobielt materiale, som beskytter imod en lang række mikroorganismer, og der er desuden lagt et ekstra skjold mod mug og svamp, som giver dig maksimal beskyttelse i op til 5 år. Du kan nemt desinficere din enhed med jævne mellemrum, uden det skader indmaden, så du kan holde de højeste hygiejniske standarder mellem patienter.

Ergonomien er skabt til at kunne ligge i hænder i alle størrelser, og den intuitive skydeknap gør dig hurtigt i stand til at diktere uden at skulle sætte dine øjne på diktafonen. Det sikrer en effektiv og behagelig arbejdsproces fra ende til anden.

SMP4010 er derudover bygget i miljøvenlige materialer og indeholder ingen PVC.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.