Philips SMP 3710 SpeechMike Premium Touch

3.155,00 kr. 2.524,00 kr.
På lager
SKU
SMP3710/00
   

Philips SpeechMike Premium SMP 3710 med skydeknap giver dig den bedste kvalitet på dine optagelser, når du skal tage notater til patientjournaler eller anvende talegenkendelsesprogrammer. Tilsluttes via USB og er utrolig nem og intuitiv at betjene.

Skydeknapbetjening
Den klassiske skydeknap gør det nemt at diktere (optag, stop, afspil og hurtig tilbagespoling).

Frithængende mikrofon af studiekvalitet
Den frithængende mikrofon på Philips SMP3710 er adskilt fra enhedens kabinet, hvilket garanterer, at stort set ingen baggrundsstøj, berøringsstøj, klikstøj samt luft- eller konstruktionsoverført støj kommer med på optagelsen.
Denne teknik kendes fra studiemikrofoner og anvendes for at sikre, at lyden ikke forvrænges på nogen måde, hvorved fremragende stemmegenkendelse opnås.

Mikrofongitter af metal
Mikrofongitteret af metal er udformet med sekskantede åbninger, der betyder, at tre gange så meget lyd når mikrofonen sammenlignet med forgængeren, så optagelserne bliver krystalklare.

Integreret popfilter
Fleecematerialet over og under mikrofonkapslen på SMP 3710 bortfiltrerer forvrængende støj som eksempelvis smæld og susen, hvilket garanterer perfekte resultater, selv ved diktering tæt på mikrofonen.

Stort højttalerareal
SpeechMike Premium Touch 3710 er udstyret med en ekstrastor højttaler, der muliggør ikke kun optagelse, men også afspilning med klar og tydelig lydkvalitet.

Ergonomisk udformning
Philips SMP 3710 er udformet, så den ligger perfekt i hånden og ligeledes reducerer risikoen for utilsigtet tryk på knapperne. Aktiverings- og “kommando-”knappen bag på enheden er konstrueret, så fingrene let kan nå den.

Integreret bevægelsessensor
Philips SpeechMike Premium Touch er et produkt på den teknologiske forkant og er den første stationære diktatenhed, der kan styres med håndbevægelser. SMP 3710 registrerer, når den lægges på bordet, slår mikrofonlyden fra, og når den tages op igen, slår den mikrolyden til.
Brugerdefinerede handlinger kan ligeledes programmeres, f.eks. for at indsætte pauser i optagelsen og fortsætte den.

Berøringsfølsom sensor
Enheden er udstyret med berøringsfølsom sensor. Derved kan brugeren let styre og navigere i programmerne under optagelsen uden at skulle skifte mellem mus og mikrofon.

Poleret og antimikrobielt kabinet
Kabinettet og knapperne på SpeechMike Premium Touch er fremstillet af antimikrobielt kunststof, der modvirker en lang række forskellige mikroorganismer (f.eks. pneumokokbakterier og multiresistente mikroorganismer såsom MRSA), vira (f.eks. HIV, influenza osv.), skimmelsvamp (f.eks. Aspergillus niger) og alger.

Frit konfigurerbare taster
SpeechMike 3710 har frit konfigurerbare taster, der er særligt praktiske ved programmering af
talegenkendelseskommandoer. Enheden kan tilpasses enhver bruger og applikation.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.