Flere visninger

Philips LFH 7277

2.695,00 kr ( 2.156,00 kr. Ekskl. moms )

Philips LFH 7277 sekretærsæt er den komplette pakke til at komme i gang med professionel og effektiv transskription af diktater på din computer.

 

Leveres med både ergonomisk fodkontrol til at kontrollere afspilningen, skræddersyede høretelefoner til gennemlytning og SpeechExec Pro software til at håndtere workflowet mellem indtaler og sekretær.

Brand: Philips

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: LFH7277/07
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Nem og intuitiv afskrivning
Med Philips LFH7277 får du den hardware og software, du har brug for, når du skal afskrive diktater enkelt og professionelt. Med den ergonomiske ACC 2330 fodkontrol kan du styre afspilningen af diktatet nemt og intuitivt med fødderne, så du kan fokusere på din transskribering i tekstprogrammet. Fodkontrollen har hele fire pedaler, du frit kan indstille til at passe dine egne præferencer og behov, så du kan maksimere din effektivitet og tilfredshed, når du arbejder. Du får også et sæt høretelefoner i stereo, der er skræddersyede til at gengive stemmer tydeligt og naturligt for en lettere afskrivning.

Håndterer dine filer sikkert og effektivt
Med i LFH 7277 følger også SpeechExec Pro, der er skabt til at levere et strømlinet og effektivt workflow mellem indtaler og sekretær. Det organiserer og håndterer både dikteringsfiler og tekstfiler, så du nemt kan holde overblikket over status på dine afventende, nuværende og overståede opgaver. Du og indtaleren kan f.eks. prioritere særligt vigtige diktater, og ekstra følsomme oplysninger kan krypteres efter de højst certificerede standarder. Du kan personligt søge, sortere og filtrere filerne i dine mapper, så du hurtigt og nemt kan fokusere på at få løst din transskribering, også når der er meget at nå.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.