Flere visninger

Philips LFH 488 Professional

4.095,00 kr ( 3.276,00 kr. Ekskl. moms )

Philips LFH 488 Professional gør din daglige diktering både lettere og mere stabil med sit mobile design i kvalitetsmaterialer. Brug den til både personlig diktering og mødeoptagelse, når som helst og hvor som helst.

Brand: Philips

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: LFH0488/00B
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Fleksibel diktering overalt
Philips LFH488 giver dig med sit lette design i holdbare materialer den fleksible og mobile diktering, du har brug for på en travl arbejdsplads. Din diktering bliver mere effektiv med den ergonomiske skydeknap, så du både kan indtale og gennemlytte dine optagelser nemt og hurtigt. Dine optagelser lyder altid skarpe grundet automatisk justering af lydstyrke, og du kan endda indstille mikrofonen til konferenceoptagelse, når du skal optage flere stemmer på en gang. Med stemmeaktivering slået til kan du oveni diktere håndfrit.

Giv dig selv overblikket
Philips Professional 488 gør det nemt for dig og din afskriver at holde styr på diktaterne med en tydelig indekstone, der markerer start og slut på optagelsen. Særligt relevante diktater kan du endda markere med en prioriteret tone, så du får dine vigtigste opgaver færdigskrevet først. Du kan med Turbo Wind finde alle diktater på båndet på få sekunder, så du kan koncentrere dig om at være effektiv i stedet for frustreret over irriterende ventetid. Et særligt LED-signal viser dig tydeligt, når du er ved at løbe tør for enten bånd eller batteri, så du undgår at blive afbrudt midt i en sætning nogensinde igen.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.