Philips DPM 8300

4.945,00 kr. 3.956,00 kr.
På lager
SKU
DPM8300/00
   

Med Philips DPM8300 opnår du markedets højeste mobilitet og funktionalitet med batteri på til 30 timer og fri redigering af dine optagelser. Du får en uovertruffen, ergonomisk kontrol over din diktering med den velkendte Philips skydeknap.

 

DPM8300 leveres uden SpeechExec Pro software. Køb DPM 8200 med dikteringssoftware her.

Brugervenlighed og mobilitet i top
Philips DPM8300 gør med sin lille, lette størrelse og store holdbarhed og funktionalitet din diktering endnu mere mobil og effektiv. Dens batteri holder til 30 timers optagelse, og det robuste design i rustfri stål giver diktafonen et en uovertruffen slidstyrke. Diktafonen er derfor skabt til at være med dig overalt, så du altid kan være klar til at diktere. Du kan endda bruge den til konsultationer og møder med den indbyggede mødemikrofon, der optager hele lokalet omkring dig. Med sin intelligente sensor ved diktafonen, om du har den i hånden, eller den ligger på bordet, så du får perfekte optagelser - hver gang.

En mere effektiv diktering
Den velkendte Philips skydeknap på siden sikrer dig den genkendelighed og ergonomiske effektivitet, der kendetegner professionelle Philips diktafoner. Du har med det store LCD-display overblik over både diktater og diktafonens brede vifte af brugbare funktioner. Du kan bl.a. redigere og indtale yderligere midt i et diktat, prioritere vigtige optagelser og indsætte kommentarer for yderligere forståelse. Du kan nemt lade din DPM8300 op og overfører dine diktater til din PC i den medfølgende docking station. Det giver dig hurtig adgang til dine optagelser i SpeechExec Pro, hvor du kan færdiggøre diktaterne og sende dem til afskrivning.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.