Philips DPM 8200

6.335,00 kr. 5.068,00 kr.
På lager
SKU
DPM8200/02
   

Philips DPM 8200 er topmodellen inden for mobile professionelle diktafoner. Du kan redigere og indsætte i dine diktater, prioritere særligt vigtige optagelse og kryptere følsomme informationer. Din diktering bliver ekstra effektiv og ergonomisk med den velkendte Philips skydeknap.

 

Leveres med 2 års licens til Philips SpeechExec Pro Dictate software, der giver dig yderligere adgang til den højeste standard inden for professionel diktering.

Diktater som aldrig før
Philips DPM8200 gør din digitale diktering endnu mere fleksibel, mobil og effektiv med et væld af brugervenlige funktioner, der alle er skabt til at lette din arbejdsgang. Diktafonen er skræddersyet til både at optage dine egne diktater, møder eller konsultationer, og dens batterilevetid på op til 30 timers optagelse giver dig ekstra frirum til at bruge den overalt. Du kan nemt indsætte en ny indtaling midt i et eksisterende diktat, og du kan vedhæfte uddybende kommentarer, der sikrer dig en endnu mere præcis og hurtig afskrivning.

Gør dit workflow til en leg
DPM 8200 er perfekt til dig, der er vant til Philips diktering og ønsker de mange fordele med digital diktering. Du dikterer med den velkendte Philips skydeknap, og du overfører dine færdige diktater automatisk i docking stationen, der kobler din diktafon sammen med SpeechExec Pro software på din PC. Du kan enkelt og effektivt herfra redigere dine optagelser færdig og automatisk og sikkert sende dem krypteret til afskrivning hos sekretæren. SpeechExec Pro giver dig et hurtigt og nemt overblik over status på dine filer, så du ved, du har dun afskrivning færdig, når du har brug for den.

Software

Denne model leveres med 2 års licens til Philips Speech Exec Pro Dictate.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.