Philips DPM 7200

4.945,00 kr. 3.956,00 kr.
Udsolgt
SKU
DPM7200/02

Philips DPM 7200 giver dig en glidende overgang til digital diktering med den velkendte Philips skydeknap. Fantastisk stereooptagelse, materialer i rustfrit stål og LCD-display gør dig klar til at tage det næste skridt i at gøre din diktering både mere sikker og effektiv.

 

Leveres med Philips SpeechExec software, der effektivt håndterer og deler dine diktater på din PC, når de er klar til at blive afskrevet.

Effektiv diktering overalt
Philips DPM7200 er den perfekte diktafon til dig, der ønsker en digital diktering, men gerne vil beholde enkeltheden i den klassiske løsning. Det ledningsfri design og batterilevetiden på op til 30 timers optagelse gør dig mere fri og mobil end nogensinde før. Materialerne rustfrit stål sikrer dig den bedste professionelle standard og holdbarhed, der gør dig i stand til at diktere meget uden at slide på diktafonen. Skydeknappen på siden er i det velkendte Philips design, der lader dig optage og redigere dine diktater hurtigt og ergonomisk. Det store LCD display kan endda vise dine optagelser i klassisk format, så genkendeligheden forbliver intakt.

Håndterer alle diktater til perfektion
DPM7200 leveres med Philips SpeechExec software, der gør dig i stand til nemt at sende dine optagelser videre til afskrivning automatisk. Du kan prioritere dine diktater, så sekretæren afskriver dem i den rækkefølge, du ønsker. Du kan derudover gennemgå dem på din PC, inden du sender dem afsted. DPM 7200 kan optage i DSS-format, der gør dig i stand til både at indtale yderligere midt i et diktat eller slette uønskede dele. På den måde kan du nemt og enkelt færdiggøre et diktat, inden du sender det, så det hurtigere og mere effektivt kan afskrives.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.