OM System WS-883

600,00 kr. 480,00 kr.
På lager
SKU
V420340BE000
   

OM System WS-883 er en fleksibel og let diktafon som du nemt kan anvende til interview og notater.

OM System WS-883 er en lydoptager med enkle knapper, der gør diktafonen nem at betjene. Med den intuitive opsætning, kan du let tage notater og lave interviews.

Masser af hukommelse
Olympus WS-883 har 8 GB indbygget hukommelse, hvilket giver dig op til 2080 timers optagelse. Hvis det ikke er nok, så kan du udvide WS-883 med et Micro SD hukommelseskort på op til 32 GB.

Høj kvalitet
WS-883 har stereo Olympus mikrofoner, der giver dig en klar lyd på dine optagelser. Diktafonen kan optage både i MP3 og PCM- format. Der er også indbygget højttaler, så du nemt kan aflytte dine notater på din Olympus lydoptager.

Opladning og dataoverførsel
WS-883 har indbygget USB- stik, som nemt kan trykkes frem med skydeknappen bagpå diktafonen. Herved kan du let tilkoble OM System WS-883 til din computer og kopiere optagelserne.
Der medfølger to genopladelige Ni-MH batterier til Olympus diktafonen og de lader automatisk, når du har tilsluttet den til din computer.

Mulighed for udvidelse
Der er indbygget 3.5 mm jackstik på siden af OM System WS-883, hvor du let kan tilslutte ekstern mikrofon og højttaler. Dette gør kvaliteten bedre, hvis du for eksempel skal optage i lokaler med dårlig akustik.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.