Olympus RM 4010P RecMic II

2.375,00 kr. 1.900,00 kr.
På lager
SKU
V741002BE000
   

Olympus RM 4010P RecMic II gør det nemmere for dig at diktere på din PC med større effektivitet, kvalitet og hygiejne. Med støjreducerende mikrofon, antimikrobiel overflade og indbygget trackballmus er den ideel til brug for brug på hospitaler, klinikker og andre lægefaglige institutioner.

Professionel diktering i alle detaljer
Olympus RecMic II RM 4010P gør det lettere og mere effektivt at diktere direkte på computer. De brugervenlige trykknapper gør dig i stand til hurtigt og intuitivt at kontrollere dine optagelser, og med hele fire ekstra programmerbare knapper kan du skræddersy din RecMic 4010 til at passe dine personlige behov.

Mikrofonen har indbygget et avanceret støjfilter, der fjerner larm fra omgivelserne på dine diktater, og det særlige fokus på et støjsvagt design med glat UV coating og stille knapper gør, at din håndtering heller ikke forstyrrer optagelserne.

Du kan bevare den højeste hygiejnestandard, mens du dikterer, da hele diktafonens yderside er skabt med antimikrobiel Polygiene. Du kan nemt spritte diktafonen af og dermed opnå perfekt beskyttelse mod smitsomme sygdomme, hvilket gør Olympus RM4010 perfekt til brug på klinikker, lægehuse og andre medicinske faciliteter.

Ekstremt fleksibel USB-mikrofon
Olympus RecMic II 4010 er nem og hurtig at anvende. Med Plug&Play virker den i samme øjeblik, du slutter den til computeren. Ved at bruge RecMic Configuration Tool kan du indstille din USB diktafon til at give dig hurtig adgang til ikke kun ODMS, men også andre programmer, hvor du kan bruge genveje.

Du får sammen med din RecMic en praktisk docking station, som både gør det nemt at opbevare diktafonen, men også kan sætte den i håndfri tilstand, så du kan diktere uden brug af hænder.

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.