Olympus DSS Player Standard - Dikteringsmodul

1.095,00 kr. 876,00 kr.
På lager
SKU
N2281021
   

Med Olympus DSS Player er du godt i gang med din diktering. Du kan lægge dine diktater fri diktafonen på din computer, hvor du kan afspille, redigere og gemme dem. Så kan du sikre dig, at de er i den højeste kvalitet, når du eller din sekretær skal transskribere dem.

Få mere ud af din diktering
Olympus DSS Player Standard er den optimale løsning for den prisbevidste bruger af diktering, der ønsker at gemme og redigere dine lydoptagelser fra din diktafon på PC. Med automatisk overførsel skal du bare koble diktafonen til via USB, så gør DSS Player resten. Du kan herfra nemt og enkelt kan afsende dem til transskription. Du har mulighed for at afspille dine diktater for at gennemlytte dem og lagre dem i bestemte mapper, så du altid har styr på dine indtalinger. Du kan også klippe og overskrive i diktaterne og indsætte indeksmærker for et større overblik.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.