Flere visninger

Olympus DSS Player Standard - Dikteringsmodul

649,00 kr ( 519,20 kr. Ekskl. moms )

Med Olympus DSS Player er du godt i gang med din diktering. Du kan lægge dine diktater fri diktafonen på din computer, hvor du kan afspille, redigere og gemme dem. Så kan du sikre dig, at de er i den højeste kvalitet, når du eller din sekretær skal transskribere dem.

Brand: Olympus

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: N2281021
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Få mere ud af din diktering
Olympus DSS Player Standard er den optimale løsning for den prisbevidste bruger af diktering, der ønsker at gemme og redigere dine lydoptagelser fra din diktafon på PC. Med automatisk overførsel skal du bare koble diktafonen til via USB, så gør DSS Player resten. Du kan herfra nemt og enkelt kan afsende dem til transskription. Du har mulighed for at afspille dine diktater for at gennemlytte dem og lagre dem i bestemte mapper, så du altid har styr på dine indtalinger. Du kan også klippe og overskrive i diktaterne og indsætte indeksmærker for et større overblik.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.