Flere visninger

Olympus AS-9000 Transcription Kit

2.195,00 kr ( 1.756,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus AS-9000 Transcription Kit indeholder den samlede pakke til en effektiv transskription af diktater med en fodpedal, ODMS R7 software og et sæt specialiserede høretelefoner. Alt hvad du behøver til at skabe mere på kortere tid.

Brand: Olympus

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: V7410600E000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Hold hænderne fri til vigtigere ting
Som et perfekt supplement til dikteringen i din organisation kan du med Olympus AS-9000 transskribere endnu hurtigere med den specielt indrettede fodpedal. Du kan med USB-kablet nemt koble den til din computer og gå direkte til transskriptionen. Mange programmerbare knapper gør arbejdet intuitivt og hurtigt. Uden brug af hænder kan du spole optagelserne tilbage, sætte dem på pause og afspille dem i dit helt eget tempo. Du kan endda gøre det, mens du har dit tekstprogram åbent, så du ikke behøver at skifte mellem programmer, mens du afskriver.

Med i pakken følger også det smarte ODMS R7 software, der gør det nemt at hente, transskribere og afsende diktater og dokumenter med andre i organisationen. Du får også et sæt stereo høretelefoner, som er særdeles velegnede til transskription af især møder og konferencer.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.