Microsoft LifeCam HD-3000 for Business

369,00 kr. 295,20 kr.
Udsolgt
SKU
T4H-00004

Microsoft LifeCam HD-3000 giver dig en fuldt professionel HD-kvalitet til dine videosamtaler over Skype for Business. Med en opløsning på 720p og 30 billeder i sekundet vil du fremstå klart og tydeligt for enhver, du taler med.

 

LifeCam HD-3000 er certificeret til Skype for Business og Lync

Videosamtaler i høj kvalitet
Microsoft LifeCam HD3000 lader dig spare på rejseomkostningerne og tale ansigt til ansigt med kunder og kolleger over video i HD-kvalitet. Med en opløsning på 720p står du skarpt på enhver computer eller tv-skærm, og True Color-teknologien giver dig levende og klare farver på skærmen i ethvert slags lys.

Frameraten på op til 30 billeder per sekund betyder, at dine bevægelser bliver livagtige, så videobilledet giver dine samtaler en naturlighed i kommunikationen. Med op til 4x digital zoom kan du fokusere dit Microsoft webkamera på vigtige genstande og detaljer i en præsentation.

Det praktiske webcam kan sættes på nær ved alle stationære og bærbare computere, så du kan anvende det i enhver situation. Du kan endda med en indbygget støjreducerende mikrofon optage videoer eller foretage videoopkald uden et headset på hovedet eller en forstyrrende bordmikrofon foran dig.


LifeCam HD-3000 er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.