Microsoft LifeCam HD-3000 for Business

369,00 kr. 295,20 kr.
Udsolgt
SKU
T4H-00004

Microsoft LifeCam HD-3000 giver dig en fuldt professionel HD-kvalitet til dine videosamtaler over Skype for Business. Med en opløsning på 720p og 30 billeder i sekundet vil du fremstå klart og tydeligt for enhver, du taler med.

 

LifeCam HD-3000 er certificeret til Skype for Business og Lync

Videosamtaler i høj kvalitet
Microsoft LifeCam HD3000 lader dig spare på rejseomkostningerne og tale ansigt til ansigt med kunder og kolleger over video i HD-kvalitet. Med en opløsning på 720p står du skarpt på enhver computer eller tv-skærm, og True Color-teknologien giver dig levende og klare farver på skærmen i ethvert slags lys.

Frameraten på op til 30 billeder per sekund betyder, at dine bevægelser bliver livagtige, så videobilledet giver dine samtaler en naturlighed i kommunikationen. Med op til 4x digital zoom kan du fokusere dit Microsoft webkamera på vigtige genstande og detaljer i en præsentation.

Det praktiske webcam kan sættes på nær ved alle stationære og bærbare computere, så du kan anvende det i enhver situation. Du kan endda med en indbygget støjreducerende mikrofon optage videoer eller foretage videoopkald uden et headset på hovedet eller en forstyrrende bordmikrofon foran dig.


LifeCam HD-3000 er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.