Logitech GROUP

10.495,00 kr. 8.396,00 kr.
Udsolgt
SKU
960-001057

Logitech GROUP leverer den komplette pakke til professionelle møder over video og konferencetelefon. Slut det til en PC softphone eller mobiltelefon og nyd godt af lyd og video i HD kvalitet, hvor alle i lokalet både kan høres og ses.

 

Certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business og Lync

Videokonferencer i allerhøjeste kvalitet
Logitech GROUP er din samlede løsning til videokonferencer i sublim kvalitet med et webcam i fuld HD og en speakerphone, der leverer lyd i verdensklasse.

Med 1080p opløsning giver webkameraet dig en video i fuld HD kvalitet med hele 30 billeder i sekundet. 10x zoom gør det muligt at fokusere på alt i lokalet, og det ZEISS-certificerede objektiv med autofokus stiller selv skarpt på det, der betyder noget. Med intelligent komprimering fylder videoen ikke meget i båndbredden, når du sender den til din samtale. Du kan derfor nemt komme videre i mødet uden udfald og kvalitetsforringelser. Med en udvidet vidvinkel på 90° fanger webcammet en større del af lokalet end et almindeligt webcam, så alle i mødelokalet kan ses i den anden ende.

Konferencetelefonen giver med en optageradius på op til 6 meter muligheden for at være mange mennesker til stede i samtalen. Med hele fire mikrofoner optager den stemmer fra hele rummet, så du kan stå praktisk talt overalt og stadig blive hørt. HD Audio, støjreduktion og eliminering af ekko giver en ren og klar samtalelyd, hvor du bliver hørt, også når du skal konkurrere med ventilatorer, tastaturklik eller baggrundssnak. De kraftige højttalere sørger for at spille både højt og tydeligt i allerhøjeste kvalitet, så du også kan høre, hvad dine kolleger og samarbejdspartnere siger i den anden ende af røret.
 
Nem og hurtig installation
Med plug-and-play kan Logitech GROUP nemt kobles til både computer via USB og til mobil via Bluetooth. Du behøver ingen ekstra software, og den installerer sig selv og er klar til brug på et øjeblik. Med indbygget kompatibilitet med alle de største softphones, deriblandt Skype for Business og Cisco Jabber, kan du på et øjeblik begynde at ringe op og besvare opkald via din software.

Du sætter bare webcam og konferencetelefon til hub'en, som du kobler til PC eller Mac med USB eller til mobilen med Bluetooth. GROUP har NFC for endnu lettere parring med trådløse enheder. Med næsten 10 meters rækkevidde mellem webkamera og speakerphone har du mere end rigelig mulighed for at sætte din videokonference op i langt de fleste møderum.

Med i pakken følger også en fjernbetjening, du kan styre både lyd og video med, så du hurtigt kan tilpasse både samtalen og billedet til situationen. Ved at installere PTZ app'en kan du endda styre kameraet med din PC eller smartphone.

Logitech GROUP er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.