Kuando Busylight UC Alpha

328,00 kr. 262,40 kr.
På lager
SKU
15306
   

Kuando Busylight UC Alpha gør din arbejdsdag endnu mere produktiv ved at gøre dine kolleger opmærksom på, om du vil forstyrres. Den ringer derudover, når der er telefon, så du aldrig igen misser et opkald.

 

Virker til Skype for Business, Lync og Cisco Jabber

Giv dine kolleger besked
Med Kuando Busylight UC Alpha ved kollegerne altid, om du har travlt og ikke vil forstyrres, allerede inden de forstyrrer dig. Ved at vise visuelt med et synligt lys, at du er optaget, bliver du aldrig forstyrret i dit workflow igen, så du kan få løst dine opgaver hurtigere og mere effektivt. Med Busylight har du mulighed for at vise mange former for status: Ledig, optaget, ikke til stede og vil ikke forstyrres. Så kan du altid vise dine kolleger, om du er til at få fat på.

Mist aldrig et opkald
Busylight UC er skræddersyet til Lync, Skype for Business og Cisco Jabber. Det betyder mange flere funktioner end bare at vise din status. Med indbygget højttaler og lysalarm advarer den dig, når du modtager et opkald, så du altid er opmærksom på det, også når du ikke sidder foran din computer. Du kan ovenikøbet personificere din Busylight med otte indbyggede ringetoner og justerbar lydstyrke. Hvis du er væk og misser opkaldet, blinker den, så du straks ved det og kan ringe tilbage.

Busylight UC Alpha virker til Skype for Business, Lync og Cisco Jabber

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.