Konftel Ego

995,00 kr. 796,00 kr.
Udsolgt
SKU
910101081

Konftel Ego er den kompakte, personlige speakerphone til dig, der ønsker solid lyd og nem betjening til hurtige opkald over PC eller mobil. Den er let at sætte op overalt, og du kan problemfrit invitere et par kolleger med på samtalen. Ego virker upåklageligt med op til 4 personer i lokalet.

 

Certificeret til Skype for Business og Lync

Din personlige speakerphone
Konftel Ego er en kompakt og let speakerphone, der passer perfekt på ethvert skrivebord og i enhver taske, når du skal sætte telefonmøder op på ingen tid og alle steder. Du sætter den nemt til din computer via USB eller til din mobil med Bluetooth, og med indbygget Plug & Play registrerer og installerer den sig selv automatisk, så du altid er klar til samtalen på få sekunder.

Med den unikke OmniSound® teknologi vil du opleve en krystalklar lyd under alle samtaler. Den optager stemmer i HD Voice kvalitet, som fanger alle nuancer endnu bedre end almindelige telefonmikrofoner. Med 360° lyd kan du tale fra alle steder i lokalet, og støjdæmpningen sørger yderligere for at fjerne irriterende baggrundsstøj fra samtalelyden. Ekko, forvrængning og udfald bliver også elimineret, og resultatet er, at enhver telefonsamtale foregår glidende uden forringet lyd. Det gør den perfekt til dig, der ønsker en personlig speakerphone, og den håndterer nemt op til 4 mennesker i lokalet under konferenceopkaldet.

Bedre kontrol og flere funktioner
Med A2DP standarden kan du også omdanne din Konftel speakerphone til en transportabel højtaler til musik og streaming. Du behøver ikke at tilslutte en ledning, og med op til 15 timers batteri til musik og samtaler kan du leve langt på en enkelt opladning. Den medfølgende rejsetaske giver Konftel Ego den ekstra beskyttelse, som den har brug for under transport, så du nemt kan pakke den ned og tage den med overalt.

Det intuitive kontrolpanel giver dig nem styring af samtaler og musik. Besvar opkaldet og læg på, slå mikrofonen fra, juster lydstyrken og afspil eller spol frem og tilbage i din playliste med et enkelt tryk på din konferencetelefon. Du vil ikke opleve en mere fleksibel og brugervenlig løsning, når du skal have samtaler eller slappe af hurtigt og nemt på kontoret, i mødelokalet eller på hotelværelset.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.