Flere visninger

JPL Vision+

695,00 kr ( 556,00 kr. Ekskl. moms )

JPL Vision+ webcam leverer billede 1080p HD video er tilsluttes nemt din PC eller Mac via USB. Kameraet egner sig både til kontor og hjemmearbejdsplads.

Brand: JPL

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 575-335-001
Color:

Beskrivelse

Detaljer

JPL Vision+ er et webcam, som giver dig et flot billede, når du skal deltage i online videomøder. Det har desuden to indbygget mikrofoner, der passer godt ind til små møder med 2- 3 personer til stede.


Med JPL Vision Plus får du et USB- webcam, der leverer 1080p HD video så dine kunder kan se dig klart og tydeligt på video- mødet. USB- kameraet har vidvinkel linse på 96 grader og giver derfor en bred dækning, hvis I for eksempel er to, der sidder foran skærmen og ønsker at blive set på samme tid.


Du kan placere dit Vision+  webcam på bord, monitor eller kamerafod. Det er derfor let at placere dit JPL kamera uanset om det på dit arbejdsbord eller i møderummet.

Vision+ er plug n’ play med mange af markedets førende softphone- løsninger og gør det nemt og hurtigt at komme i gang med dit onlinemøde.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.