JPL Vision+

695,00 kr. 556,00 kr.
På lager
SKU
575-335-001
   

JPL Vision+ webcam leverer billede 1080p HD video er tilsluttes nemt din PC eller Mac via USB. Kameraet egner sig både til kontor og hjemmearbejdsplads.

JPL Vision+ er et webcam, som giver dig et flot billede, når du skal deltage i online videomøder. Det har desuden to indbygget mikrofoner, der passer godt ind til små møder med 2- 3 personer til stede.


Med JPL Vision Plus får du et USB- webcam, der leverer 1080p HD video så dine kunder kan se dig klart og tydeligt på video- mødet. USB- kameraet har vidvinkel linse på 96 grader og giver derfor en bred dækning, hvis I for eksempel er to, der sidder foran skærmen og ønsker at blive set på samme tid.


Du kan placere dit Vision+  webcam på bord, monitor eller kamerafod. Det er derfor let at placere dit JPL kamera uanset om det på dit arbejdsbord eller i møderummet.

Vision+ er plug n’ play med mange af markedets førende softphone- løsninger og gør det nemt og hurtigt at komme i gang med dit onlinemøde.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.