JPL Vision Access

725,00 kr. 580,00 kr.
På lager
SKU
575-400-001
   

JPL Vision Access webcam, som understøtter Windows Hello, så du kan logge på din computer med blot dit ansigt.

Sig ”Hello”
JPL Vision Access er med sin Windows Hello ansigtsgenkendelsessensor den perfekte løsning til at sikre sikkerhed på kontoret. Med denne funktion kan du være sikker på, at din enhed er sikker og kun tilgængelig for autoriseret personale. På samme måde som med Face ID på iPhone, så låser du med Windows Hello din computer op ved hjælp af dit ansigt. Opgrader din kontorsikkerhed med JPL Vision Access i dag.

Funktioner
JPL Vision Access indeholder også alle de funktioner, du har brug for. Der er den tilsyneladende forbedring i videokvalitet, som du ville forvente, men der er også en mikrofon i højkvalitet og "optaget" LED-lys, der viser du er optaget. Vision Access kommer også med et integreret linsecover, så du kan dække linsen fysisk, når du ikke ønsker at anvende kameraet.

Fleksibel løsning
JPL Vision Access er et alsidigt USB- webcam, der tilbyder en række monteringsmuligheder, som passer til dine behov. Med en 360° kamerarotation, 90° vertikal vippefunktion og universalbeslag med gribefødder, kan du nemt placere JPL Vision Access oven på enhver bærbar computer eller computerskærm. Derudover inkluderer universalbeslaget et stativskruebeslag, hvilket gør det kompatibelt med stativer og andet kameratilbehør. Dette lette webcam har også et 96° synsfelt, hvilket gør det perfekt til både kontorbrug og når du er på farten.

Kompatibilitet
Plug and Play er også en fantastisk funktion i Vision Access med både USB-A og USB-C tilslutningsmuligheder, så du kan tilslutte og begynde at arbejde med det samme med mange af de almindelige videokonferenceplatforme, herunder Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex og mange flere.

Hvad er der i kassen?
JPL Vision Access Webcam, kabel med bade USB-A og USB-C tilslutning, og quick guide.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.