Jabra Speak2 55 UC

864,00 kr. 691,20 kr.
På lager
SKU
2755-209
   

Jabra Speak2 55 UC mødehøjttaler, der giver dig fantastisk lyd til både din mobil og møder online på PC og Mac.

Jabra Speak2 55 er en Bluetooth mødehøjttaler, der giver dig fantastisk lyd og så er der anvendt miljøvenlige materialer i det flotte design.

Fantastisk lyd
Speak2 55 er designet til at give dig og dine kolleger den bedste oplevelse på jeres onlinemøder. Med 50 mm. full-range højttaler leverer Speak2 wideband- lyd og giver en fyldig lyd i dine møder.
Derudover har Jabra Speak2 55 hele fire integreret mikrofoner, der sørger for at opfange lyd fra alle retninger og filtrerer baggrundsstøj fra.

Bliv hørt tydeligt
På Speak2 serien er der udviklet særlig teknologi, som sørger for at normalisere lyden af alle deltagere. Det vil sige, at uanset om man taler højt eller lavt, sidder lige ved siden af Jabra højttaleren eller står lidt værk, så Speak2 for at hæve eller sænke stemmeniveauet, så alle går klart igennem på mødet online.

Brugervenlig
Jabra Speak2 55 skal blot tilsluttes din computer via USB og så er den klar til at blive taget i brug. Din smartphone tilsluttes via Bluetooth og så kan du også anvende din mobil til at afholde møder sammen med din Jabra speakerphone.
På oversiden af Jabra Speak2 er der touch knapper, der gør mødehøjttaleren nem at betjene. Du kan naturligvis tænde og slukke din Speak2 55, besvare og afslutte kald, Bluetooth parring, justerer volumen og slå mikrofonen til og fra.

Robust og let
Kablet på Jabra Speak2 55 er ca. 80 cm. langt og kan rulles om foden, hvilket gør din Jabra speakerphone nem at pakke sammen. Der medfølger et slidstærkt etui, som gør det let at have højttaleren med på farten.
Batteriet i Speak 55 er genopladeligt og giver dig op til 12 timers taletid og kan derfor sagtens bruges hele dagen. En hel opladning tager op til 2½ time.

Software
Du kan konfigurere og opdatere din Speak2 55 med Jabra Direct software, og højttaleren kan anvendes til mange softphone løsninger.

Hvad er der i kassen?
Speak2 55 UC Bluetooth speakerphone, USB-C til USB-A adapter og opbevaringsetui.

Denne variant
- Kompatibel med mange softphones
- Tilsluttes computer via USB-C / USB-A
- Tilsluttes mobil via Bluetooth 5.1

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.