Jabra Speak 710

1.721,00 kr. 1.376,80 kr.
På lager
SKU
7710-409
   

Jabra Speak 710 giver dig den ultimative lyd i HiFi kvalitet til alle telefonsamtaler og multimedier. Det betyder, at du kan bruge den til alt fra telefonkonferencer, præsentationer og musik, når du skal arbejde effektivt alene eller over telefonen med andre.

Samtaler og musik i topkvalitet
Jabra Speak 710 sætter barren endnu højere for, hvad du kan forvente dig af din konferencetelefon. Med sin indbyggede højttaler i suveræn HiFi-kvalitet yder den en sublim lyd til telefonopkald og multimedier af alle slags. Mikrofonerne i samme høje kvalitet fanger din stemme i alle retninger og klarer nemt telefonmøder med op til seks kolleger i lokalet.

Resultatet er klare og tydelige samtaler og præsentationer i alle henseender. Du kan afspille lyd, video og musik med en enorm præcision og dynamik, som normalt ikke kan lade sig gøre med en speakerphone. Det gør dig i stand til at anvende Speak 710 både til din kommunikation med kolleger og kunder over afstand og til at blæse musik ud i lokalet, når du skal inspireres.

Både højttaleren og mikrofonerne afspiller og optager lyden lige godt i alle retninger. Designet i 360° sikrer, at alle deltager i samtalen på lige fod, og samtalekvaliteten i HD Voice gør, at modtageren i den anden ende af opkaldet får alle detaljerne med i jeres stemmer. Digital lydbehandling sørger for at rense lyden og dæmpe både baggrundsstøj og urenheder, så I alle står krystalklart i røret.

Fleksibilitet til både PC og mobil
Med sine mange tilslutningsmuligheder er Jabra Speak 710 speakerphone nem og enkel at slutte til både din PC og mobiltelefon. Du kan slutte den til din computer med USB-kabel og nyde godt af den store stabilitet, eller du kan vælge at sætte den medfølgende USB-dongle i PC'en, og Speak 710 slutter sig automatisk til og giver dig op til 30 meters trådløs rækkevidde.

Bluetooth integrationen gør også, at du hurtigt og nemt kan slutte din Speak 710 konferencetelefon til din smartphone eller tablet, så alle kan deltage i mobilopkaldet, eller du kan streame din yndlingsmusik i høj kvalitet.

Det tager ikke mange sekunder at pakke din speakerphone ned og tage den med dig på farten. Batterilevetiden er på op til 15 timers aktivt brug, og du genoplader det simpelt ved at slutte din Speak 710 til din PC med USB-kablet.

En lille foldbar stand på undersiden af konferencetelefonen vender den i perfekt vinkel til, at du kan nyde den som en lille, transportabel højttaler. Hvis du har to Speak 710 kan du med den innovative Link-knap koble begge enheder sammen til én, og pludselig kan du nyde din musik eller video i overlegen HiFi stereolyd.

Du kan naturligvis styre både telefonsamtaler, multimedieafspilning og lydstyrke direkte på konferencetelefonen, så du ikke behøver at række ud efter hverken mobil, mus eller keyboard, når du skal besvare opkald eller sætte musikken på pause.

Speak-serien har mange flere modeller end Speak 710. Læs vores blog om Jabra Speak her

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.