Jabra Speak 510+

995,00 kr. 796,00 kr.
På lager
SKU
7510-409
   

Jabra Speak 510+ giver dig en fantastisk frihed til telefonmødet. Den kan sluttes til PC og mobil via USB eller Bluetooth, og den medfølgende Bluetooth adapter til PC har op til 100 m rækkevidde.

Hold mødet hvor som helst og når som helst
Jabra Speak 510+ er din transportable konferencetelefon, der giver dig en fantastisk frihed i hverdagen. Den kan sluttes til PC og mobil overalt via USB eller Bluetooth, og den medfølgende Bluetooth adapter til PC har op til 100 m rækkevidde, så du i sandhed kan holde dine møder hvor som helst og når som helst.

Plug & Play integrerer automatisk med din softphone, så du skal bare sætte Speak 510+ til, og den fungerer af sig selv. Den elegante bæretaske beskytter din konferencetelefon mod skader på rejsen og giver dig en sikker opbevaring af alle løsdele på samme sted. Batteriet holder til helt op til 15 timers aktivt brug og oplader automatisk, når du slutter din speakerphone til din computer via USB.

Dine telefonmøder er altid i professionel kvalitet med HD Voice, som fanger flere detaljer i din stemme. Støjdæmpningen fjerner baggrundsstøj, så man hverken hører elektroniske apparater, tastaturklik eller småsnak i den anden ende af linjen. Den digitale lydbehandling sørger derudover for at reducere ekko og forvrængning af lyden. Alt dette medvirker til en samtalelyd i topklasse, så konferenceopkaldet kan foregå glidende og uden misforståelser og gentagelser. Speak 510+ virker upåklageligt til op til 4 brugere i hver ende.

Hav fuld kontrol over samtalen med den indbyggede konsol, hvor du nemt kan besvare opkaldet og lægge på, sætte mikrofonen på lydløs, justere lydstyrken og tænde og slukke for Bluetooth.

Speak-serien har mange flere modeller end Speak 510+. Læs vores blog om Jabra Speak her

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.