Jabra PanaCast 50 Grey

9.995,00 kr. 7.996,00 kr.
På lager
SKU
8201-231
   

Jabra Panacast 50 Grey er en optimal løsning til de trængte møderum, hvor man sidder tæt på skærmen og kameraet, idet PanaCast dækker 180 graders i vid vinkel, så alle omkring bordet kommer med i billedet på jeres onlinemøder.

 

Jabra Panacast 50 er certificeret til Zoom og Microsoft Teams.

Jabra PanaCast 50 er en videobar, som anbefales til møderum og huddle room, hvor man sidder tæt på skærmen. Den giver dig og dine kolleger fantastisk lyd og billede.

Intelligent kamera
Med Jabra PanaCast 50 får du hele mødelokalet med i jeres videomøder. Selvom jeres konferencebord står lige op ad jeres møderumsskærm, så dækker kameraet i PanaCast 180 grader. Dette sker ved hjælp af tre kameraer, der sammen danner et samlet flot billede i 4K til jeres onlinemøder.
PanaCast 50 har også indbygget kunstig intelligens, som automatisk fokuserer på den mødedeltager, der taler så der dannes et naturligt og personligt flow på videomødet.

Fantastisk lyd
Jabra Panacast 50 har 8 indbyggede mikrofoner, der sammen danner et perfekt lydbillede, så I går klart og tydeligt igennem på jeres samtaler med kunderne. Der sidder ligeledes 4 højttalere af høj kvalitet i PanaCast 50, som giver en fyldig og naturlig lyd i mødelokalet.

Montering og installation
Der medfølger vægbeslag til Jabra PanaCast 50, så det kan monteres på væggen under jeres skærm i møderummet. Det er ligeledes muligt at tilkøbe en fod, så videobaren kan stå på jeres møderumsbord eller et TV- beslag, så den kan hænge i forlængelse af jeres monitor på væggen.
Jabra PanaCast 50 tilkobles nemt din laptop via USB- kabel og er blandt andet certificeret til Zoom og Microsoft Teams, så du hurtigt kan komme i gang med onlinemøder.

Hvad er der i kassen?
Jabra Panacast 50 Grey, strømforsyning, vægbeslag og 2 meters USB-A til USB-C kabel.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.