Jabra PanaCast 20

2.414,00 kr. 1.931,20 kr.
På lager
SKU
8300-119
   

Jabra PanaCast 20 giver dig et utrolig klart og skarpt billede, når du skal deltage i videomøder online. Det tager automatisk højde for lysforhold, så du hele tiden kan levere den bedste video til samtalerne med kunder og kolleger.

Jabra PanaCast 20 er et 13 megapixel webcam, der giver dig et fantastisk 4K Ultra HD billede i dine online møder. Billedet står skarpt og klart, og giver en professionel fremtoning. Du får et fantastisk billede, når du skal afholde møder i Google Hangouts, Zoom eller Microsoft Teams.

Sætter dig i fokus
PanaCast 20 har indbygget AI teknologi, som automatisk følger dine bevægelser og sørger for at sætte fokus på dig uanset om du sidder foran skærmen eller hvis du bevæger dig rundt – f.eks. ved en præsentation.

Optimal lyssætning
Med Intelligent Lighting Optimization teknologi, sørger Jabra PanaCast 20 hele tider for, at billedet er belyst korrekt. Dit Jabra webcam tager hele tiden højre for lysforholdet i rummet, så indstiller billedet optimalt derefter. Dette er især en fordel, hvis du for eksempel sidder i et lokale med dårlig belysning.

Picture-in-Picture
Du har også mulighed for at lave en personlig produktfremvisning til dine kunder. Jabra PanaCast 20 gør det muligt at fremvise både dig selv og det produkt du har i hænderne på samme tid i hver sin ramme. Du kan derfor sætte fokus på en ny vare som kunden skal se, men uden at du forsvinder fra billedet.

Nemt at komme i gang
Jabra PanaCast 20 monteres nemt på din skærm og tilsluttes din computer via USB-C. Det er også muligt at tilkøbe en Jabra kamerafod som dit Jabra webcam kan monteres på.
PanaCast 20 fungerer med Windows 10, samt MacOS 10.15 og frem, og er kompatibel med de fleste apps til møder online.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.