Jabra Link 265

662,00 kr. 529,60 kr.
På lager
SKU
265-09
   

Jabra Link 265 gør det nemt at være to på et kald og forbinder hurtigt to Jabra QD headset til PC eller Mac via USB. Kablet har ligeledes mulighed for at regulere volumen og slå mute til og fra.

Jabra Link 265 USB adapterkabel anvendes til at forbinde to Jabra QD headset til computer. Løsningen gør det nemt at være to med på et kald i f.eks. Skype for Business og Cisco Jabber.

Der er mulighed for at besvare og afslutte kald direkte på Jabra Link 265 og der er ligeledes knapper til at justere lydstyrke og man kan slå mute til på supervisor, så vedkommende blot sidder og lytter. Det kan f.eks. være ved oplæring af ny medarbejder.

Jabra Link 265 er en god løsning til hot desking og call center, hvor man rykker meget rundt fra den ene plads til den anden. Man kommer hurtigt i gang ved blot at tilslutte kablet via USB- stikket.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.