Jabra Evolve2 85 UC Stereo USB-A Black med Headset Holder

3.063,00 kr. 2.450,40 kr.
På lager
SKU
28599-989-989
   

Jabra Evolve2 85 UC Stereo er et fantastisk Bluetooth headset, der sætter kvalitet og komfort i højsædet. Du får fantastisk støjreduktion, så du kan koncentrere dig om dine opgaver og de vigtige samtaler med dine kunder.

 

Evolve2 85 kan anvendes både til mobil og computer på samme tid.

Jabra Evolve2 85 er et Bluetooth headset, som giver dig trådløs frihed samtidigt med, at du får lyd i høj kvalitet. Dette Jabra headset har noget af den bedste støjreducerende teknologi, der findes på markedet.

Koncentration på kontoret
Med Jabra Evolve2 85 får du et headset i lækkert design, som er designet til at give dig den bedste oplevelse i hverdagen. Både hovedbøjlen og højttalerne sidder godt og de bløde ørepuder indeholder memory foam, som former sig efter dine ører.
Udover at give den særligt gode komfort, så bidrager dette også til at give dig passiv støjreduktion, der fjerner baggrundsstøj. Evolve2 85 har også indbygget aktive støjreduktion (ANC), som ved hjælp af mikrofonerne på dit Jabra headset registrerer hvad der er din stemme og hvad der er støj, og dermed skaber et kunstigt rum om dine ører, så du kan sidde i ro og arbejde.

Undgå forstyrrelser
Der er indbygget Busylight lyd i Jabra Evolve2 85, så dine omgivelser let kan se, at du ikke må forstyrres. Herved undgår du at miste fokus i løbet af dagen, når du sidder med vigtige tekster, eller er midt i et onlinemøde.

Fantastisk lyd
Højttalerne på Jabra Evolve2 85 giver dig rigtig god lyd uanset om du taler i telefon med dine kunder, eller blot vil lytte til musik. Der er hele 10 mikrofoner indbygget i Evolve2 85, der sammen sørger for at du går tydeligt igennem til din kunde – også selvom du sidder i et åbent kontormiljø, hvor det støjer.

Kraftigt batteri
Du får op til 20 timers taletid med både ANC og Busylight aktiveret på dit Jabra Evolve2 85 headset. En fuld opladning tager ca. 2½ time, men er du løbet tør for strøm kan du få 8 timers batteri ved blot 15 minutters opladning. Derfor egner Evolve2 85 sig blandt andet også til de lange forretningsrejser.

Nem forbindelse
Du kan let parre Jabra Evolve2 85 med din smartphone via Bluetooth og der medfølger USB Bluetooth adapter, så du ligeledes kan anvende dit Jabra headset sammen med din PC eller Mac.

Denne variant
- Stereo headset
- Sort farve
- Kompatibel med mange softphones
- USB-A Bluetooth adapter
- Rejseetui
- Ladestander

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.