Jabra Evolve 30 II Mono

295,00 kr. 236,00 kr.
På lager
SKU
14401-20
   

Jabra Evolve 30 Mono leverer en enorm forbedring i samtalekvaliteten til din mobiltelefoni. Med støjdæmpende mikrofon i HD Voice kvalitet lyder du både klarere og tydeligere for personen i den anden ende af røret.

Komfort betyder alt
Jabra Evolve 30 II Mono leverer en større komfort og forhøjet samtaleoplevelse til din mobiltelefoni. Sæt det til din mobil eller tablet med 3,5 mm jack og nyd godt af en bedre mikrofon og stabil forbindelse uden behov for besværlig installation.

Evolve 30 Mono er designet med en enkelt hørepude i kunstlæder, der giver dig maksimal komfort, samtidig med, at du kan bevare overblikket over dine omgivelser, når du taler i telefon.

Du har mulighed for at pakke dit headset ned i den medfølgende bærepose, så det er beskyttet mod ridser og stød i tasken eller kufferten, når du er på farten.

Fokus på samtalen
Med Jabra Evolve 30 II Mono får du en fuldt professionel samtalelyd, der gør ethvert opkald nemt og forståeligt for alle deltagere.

Mikrofonen fanger din stemme i HD Voice kvalitet og sørger for at gengive alle detaljer i din stemme, så du lyder klar og naturlig i røret. Den indbyggede støjdæmpning sørger for at frafiltrere forstyrrende larm udefra, såsom tastaturklik, kontormaskiner og snakkesalige kolleger. PeakStop sikrer dig mod høreskader ved at fjerne høje lyde på linjen.

Høretelefonen er i HiFi, så du hører din samtale i en så høj kvalitetet, som forbindelsen tillader. Det sikrer en glidende og naturlig samtale i begge ender af røret.

Specifikationer
Headset forbindelse 3.5mm jack kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.