Flere visninger

Jabra Evolve 30 II Mono

230,00 kr ( 184,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra Evolve 30 Mono leverer en enorm forbedring i samtalekvaliteten til din mobiltelefoni. Med støjdæmpende mikrofon i HD Voice kvalitet lyder du både klarere og tydeligere for personen i den anden ende af røret.

Brand: Jabra

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 14401-20
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Komfort betyder alt
Jabra Evolve 30 II Mono leverer en større komfort og forhøjet samtaleoplevelse til din mobiltelefoni. Sæt det til din mobil eller tablet med 3,5 mm jack og nyd godt af en bedre mikrofon og stabil forbindelse uden behov for besværlig installation.

Evolve 30 Mono er designet med en enkelt hørepude i kunstlæder, der giver dig maksimal komfort, samtidig med, at du kan bevare overblikket over dine omgivelser, når du taler i telefon.

Du har mulighed for at pakke dit headset ned i den medfølgende bærepose, så det er beskyttet mod ridser og stød i tasken eller kufferten, når du er på farten.

Fokus på samtalen
Med Jabra Evolve 30 II Mono får du en fuldt professionel samtalelyd, der gør ethvert opkald nemt og forståeligt for alle deltagere.

Mikrofonen fanger din stemme i HD Voice kvalitet og sørger for at gengive alle detaljer i din stemme, så du lyder klar og naturlig i røret. Den indbyggede støjdæmpning sørger for at frafiltrere forstyrrende larm udefra, såsom tastaturklik, kontormaskiner og snakkesalige kolleger. PeakStop sikrer dig mod høreskader ved at fjerne høje lyde på linjen.

Høretelefonen er i HiFi, så du hører din samtale i en så høj kvalitetet, som forbindelsen tillader. Det sikrer en glidende og naturlig samtale i begge ender af røret.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse 3.5mm jack kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.